Wat draag jij onder je feestjurk?

De feestmaanden staan voor de deur en de winkels hangen alweer vol met beeldschone jurken. Mijn ultieme kerst/gala/oud&nieuw jurk heeft een laag uitgesneden decolleté, sluit mooi aan, tekent niet af en is weerzinwekkend sexy. Nu is het vinden van zo’n jurk vaak niet heel moeilijk, maar wat draag je eronder? Gelukkig heeft de Hunkemöller mooie én betaalbare oplossingen zodat je geen last meer hebt van knellende panty’s, zichtbare bh’s en aftekende strings.

 

De Hunkemöller heeft nu een bh die zelf ook een diepe uitsnede heeft, waardoor zelfs het diepste decolleté het gewenste resultaat geeft. Het speciale ontwerp van de cups zorgt voor een optimaal draagcomfort. Het gladde materiaal maakt de bh onzichtbaar onder een strakke jurk of top.

Ook hebben ze slips die als een tweedehuid zitten en daardoor geheel onzichtbaar blijven zelfs onder de dunste jurken. Kies bij iets bredere heupen voor een hogere slip. Dat een dergelijk model ook zeer verleidelijk kan zijn bewijst het exemplaar van Hunkemöller. Door de  toegevoegde jarretels zijn kousen aan te hechten en zo creëer je een sexy sophisticated beeld.

Tot slot hebben ze nog een paar handige accessoires. Strapless bh’s, transparante bh bandjes, mini push-up pads of corrigerende slips zoals de Magic Slimshaper, een slip die zich als een tweede huid naar het lichaam vormt en taille en buik corrigeert

Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:Hunkemöller lanceert eigen app
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:Hunkemoller lanceert Valentijn collectie
Lees ook:In de mode: Net iets chiquer in de slaapkamer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wat draag jij onder je feestjurk?

  1. Fureya

    YES YES YES!!! Dat wil ik hebben!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>