In de mode: Net iets chiquer in de slaapkamer

Het budgetvriendelijke Hunkemöller zoekt het hogerop. Met de nieuwe collectie Bodique brengt het  Nederlandse lingeriemerk een wat luxere lijn op de markt. Het gaat om ondermode van chique materialen (zoals satijn, zijde en kant) die vanaf mei in een select aantal winkels wordt verkocht.

Al eerder opende Hunkemöller een aantal winkels onder de naam Bodique, waarin naar de reguliere collectie ook wat luxere merken verkocht worden.

In 2007 zorgde een torenhoge billboard met daarop een foto van een goudkleurige Hunkemöllerbikini voor een heuse controverse. De Utrechtse ChristenUnie protesteerde tegen de prominente  plaatsing van de reclameplaat op de Oude Gracht. Het ‘vrouwbeeld’ zou te nadrukkelijk aanwezig zijn en vrijgezelle mannen tot wanhoop drijven. Voor het Nederlandse lingeriemerk Hunkemöller was alle commotie prima reclame: de goudkleurige badkleding vloog de winkels uit. We wachten af of Bodique ook zulke verkoopcijfers zal behalen…

Op de foto: een model op de website van Hunkemöller

Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:Hunkemöller lanceert eigen app
Lees ook:Sylvie van der Vaart loopt modeshow Berlijn Fashion Week
Lees ook:Doutzen stories collectie by Hunkemöller instore & online verkrijgbaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “In de mode: Net iets chiquer in de slaapkamer

  1. Hassankhan

    Ik vondt de wintercollectie van de Hunkemoller erg mooie en het groen en de prints en het nude daar hou ik van!:) Het zit heerlijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>