Koopjes in outletcentra op een rij

Als je direct je slag wilt slaan in een outletshop, dan is het handig waar je je favoriete merk kunt vinden. De nieuwe website Outletcentra.nl helpt daarbij.

Lelystad, Roermond en Roosendaal zijn niet bepaald buurgemeenten. Daarom is het handig om te weten welke designer brands je in welke outlet village kunt vinden. De nieuwe website Outletcentra.nl zet alle merken op een rij die in de drie winkelparadijzen te vinden zijn en geeft daarbij aan op welke locatie je voor je afgeprijsde must-haves moet zijn.

Hoewel Outletcentra.nl niet de meest vrolijke website is die ik ooit gezien heb, is het overzicht ideaal voor merkenverslaafden die graag gericht gaan outlet shoppen. Je ziet bijvoorbeeld in één oogopslag dat Lacoste alleen in Bataviastad in Lelystad verkrijgbaar is en dat je Gucci alleen in Designer Outlet in Roermond vindt.

Op de foto: Impressie van Designer Outlet Roermond

Lees ook:L’OREAL NEDERLAND OPENT OUTLET STORE
Lees ook:Roermond beste outletcenter van Europa
Lees ook:Batavia Stad Fashion Outlet lanceert dagelijkse Shopping Shuttle vanaf Amsterdam centrum
Lees ook:Drie nederlandse outlets zijn meer dan genoeg
Lees ook:Oilily opent eerste winkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>