Drie nederlandse outlets zijn meer dan genoeg

Nederland heeft meer dan genoeg outlets als straks het derde winkelcentrum zijn deuren opent in Roosendaal. Dit zijn absoluut niet mijn woorden, maar dat wordt zo’n beetje gezegd door Wllem Veldhuizen. Dat is de directeur van Stable Intrnational. En dat is weer de projectontwikkelaar achter Bataviastad. Juist, de eerste Nederlandse outlet.

Als ik hem was, zou ik dat ook zeggen. Maar he, dat ben ik nu eenmaal niet.

Ik ben een shopaholic, dol op merken, maar ook op koopjes. Ergens diep in mijn hart blijf ik soms toch stiekem een Nederlander. Ons ben zuunig, weet U nog?

Daarbij vind ik Batavia stad nou niet echt denderend. Het aanbod is niet echt groot en de merken niet heel tof. In Roermond heb je d’r ook nog eentje.Het McArthur Glen Designer Outlet. Heel leuk, maar o-zo ver weg. Roosendaal straks? Idem dito…

Als Amsterdammertje ben je dan alweer aangewezen op Megazino en vintage winkels. Niet bepaald een straf om daar te shoppen, maar toch.

Keuze, dat wil ik. Het liefst in het midden van het land. Gewoon een outlet met echt mooie spullen en een echte uitverkoop. Zoals de Italiaanse outlets. Maar nee hoor, onze markt schijnt weer verzadigd te zijn.

Ik ben tegen.

(bron: www.retailnews.nl)

Lees ook:Koopjes in outletcentra op een rij
Lees ook:Mis ‘t niet: de fashion factory outlet days
Lees ook:Rosada Fashion Outlet in Roosendaal opent uitbreiding op 12 mei
Lees ook:Mode Expositie “O” Couture in Rosada Factory Outlet
Lees ook:Crazy Days in Outlet Maasmechelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>