Een nieuwe collectie accessoires voor 100 euro

Je accessoirecollectie voor de feestdagen in één keer aanschaffen? Dat klinkt misschien als een grote investering, maar met NewLook heb je alle must-haves al voor zo’n 100 euro in huis!

Feestelijke accessoires met een glamour uitstraling hoeven je geen vermogen te kosten. Je kunt een gehele look voor de feestdagen bij elkaar shoppen voor grofweg 100 euro. Bijvoorbeeld bij NewLook, de Britse fast fashion keten die de must-haves voor de decembermaand nu al voor een prikje in de winkel heeft liggen.

Wat denk je van een zwarte holdall met glittery studs (40 euro)? En een ketting van zwart lint met witte en zwarte parels (24 euro)? De budgetvriendelijke collectie van NewLook bevat ook een zwarte ceintuur met goudkleurige gesp en kettinkjes (15 euro) en een smalle, diepblauwe riem met pailletten (12 euro). Wie meer geld te besteden heeft, kan met een clutch met luipaardprint (69 euro) op en top chic aan de feesttafel verschijnen.

Op de foto: Tas met studs uit de najaarscollectie 2009 van NewLook

Lees ook:Parels het populairst?
Lees ook:In de mode: Fashion op de fiets
Lees ook:KARL LAGERFELD INTRODUCEERT “KARL ROBOT” CAPSULE COLLECTIE VOOR LENTE 2016
Lees ook:De zwart/wit trend
Lees ook:MOAM voor HEMA is terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>