Viktor & Rolf komen met een sprookjesboek

De Nederlandse topontwerpers Viktor & Rolf hebben bekend gemaakt aan een sprookjesboek te werken. Het duo schrijft de verhaaltjes nu tegen de stress maar bundelt die tot een publicatie die eind 2009 verschijnt.

Parool had de primeur. De Amsterdamse krant sprak Viktor & Rolf na afloop van hun catwalkshow in Parijs op 3 oktober 2009 en wist het duo te ontfutselen dat binnenkort een sprookjesboek van hun hand verschijnt. ‘Het boek is een spontaan idee. Rolf en ik hebben elkaar de afgelopen jaren regelmatig verhaaltjes geschreven, bij wijze van afleiding van de stress’, vertelde Viktor aan de krant.

Inmiddels is bekend dat het sprookjesboek van Viktor Horsting en Rolf Snoeren eind november verschijnt in een Nederlandse editie. Volgend jaar zullen vervolgens vertalingen worden gepubliceerd.

Met het verhalenboek laten Viktor & Rolf weer eens zien hoe veelzijdig ze zijn. In september 2009 lanceerden ze hun nieuwe parfum Eau Mega en creëerden ze een conceptuele geur voor de kunsttentoonstelling The art of fashion, die in Museum Boijmans van Beuningen is te zien. Je gaat je afvragen: is het tweelingachtige duo ongekend productief, of gewoon lekker commercieel bezig?

Op de foto: Logo van Viktor & Rolf

Lees ook:Viktor & Rolf over hun sprookjesboek…
Lees ook:Het sprookjesboek van Viktor & Rolf
Lees ook:Viktor & Rolf openen sprookjeswereld
Lees ook:Viktor & Rolf presenteren sprookjesboek en geschenkencollectie in Bijenkorf
Lees ook:Viktor & Rolf vieren vijf jaar Flowerbomb met Grace Jones

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>