Assepoester aan je ketting en Tinkerbell om je vinger

In Amerika zijn de sieraden al geruime tijd een hit, dus gaat Disney Couture Jewelry ook Nederland veroveren? Op 22 september 2009 is het sieradenmerk officieel in ons land gelanceerd. Fashion.blog.nl was er bij.

In Amerika dragen sterren als Nicole Richie, Paris Hilton en Lindsay Lohan al sieraden van Disney Couture. Bijzonder aan de bling bling  is dat er niet alleen bladgoud, maar ook het symbool van Walt Disney in verwerkt is.

Tijdens de Nederlandse lancering van Disney Couture Jewelry op 22 september 2009 spraken licentiehoudster Morena van den Wittenboer en Suzan Eikelenstam van Hyperz PR de verzamelde modepers toe. Zij zijn apetrots dat zij het merk in de Benelux mogen vertegenwoordigen.

Hoe kan het dat een meisje van éénentwintig jaar licentiehouder is van een groot merk als Disney Couture? Morena van den Witteboer: ‘De sieraden van Disney Couture waren al wel in Nederland verkrijgbaar, maar heel minimaal. Ikzelf verkocht onder andere enkele sieraden via mijn eigen webshop Capricci.nl. Op een gegeven moment pikte de pers dit op; er verschenen enkele berichten waardoor het aantal aanvragen voor de Disney Couture binnen korte tijd enorm toenam. Ik bedacht op dat moment dat het een slimme zet zou zijn de sieraden op grotere schaal in Nederland te verkopen. Zeker omdat het merk in Amerika al een succes was, geloofde ik er wel in dat het in Nederland ook aan zou slaan. Ik heb vervolgens diverse malen overleg gehad met Disney en heb hen uiteindelijk kunnen overtuigen dat ik de juiste persoon ben om het merk in de Benelux op de kaart te zetten.’

Morena en Suzan gaan er nu voor zorgen dat het aantal verkooppunten in Nederland toeneemt en dat ook BN’ers het merk zullen dragen. Inge de Bruijn schijnt nu al fan te zijn en zangeres Hind draagt de sieraden in haar nieuwste videoclip. Nu afwachten of de rest van Nederland ook overstag gaat.

Op de foto: Morena van den Wittenboer en Suzan Eikelenstam bij de lancering van Disney Couture in Nederland (foto en tekst Tess van Daelen)

Lees ook:Ugg gaat aan de Disney
Lees ook:De laatste bling
Lees ook:La Moon: hoe jong kan modetalent zijn?
Lees ook:Disney en MAC onthullen Malificent poster met groenste ogen van Nederland
Lees ook:Win Cinderella muiltje ontworpen door Christian Louboutin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>