Disney en MAC onthullen Malificent poster met groenste ogen van Nederland

Disney groene ogen MalificentAlle vrouwen in Nederland met groene ogen maakten onlangs kans om voor één keer in de huid te kruipen van Maleficent. Disney en MAC Cosmetics zijn namelijk op zoek gegaan naar de groenste ogen van Nederland ter gelegenheid van de release van ‘Maleficent’. ‘Maleficent’ is het nooit eerder vertelde verhaal van Disney’s meest beruchte slechterik uit de klassieker ‘Doornroosje’ en is nu te zien in 3D in de Nederlandse bioscopen.

Maleficent wordt gespeeld door Angelina Jolie die in de film te zien is met prachtige make-up en felgroene ogen. Disney en MAC Cosmetics zijn op zoek gegaan naar de groenste ogen van Nederland. Alle vrouwen met groene ogen (vanaf 16 jaar) konden meedoen met de wedstrijd door een portretfoto van zichzelf in te sturen. Uit de vele honderden inzendingen is een top drie gekomen en Disney en MAC Cosmetics hebben unaniem gestemd: de ogen van Sharon Teeuwen zijn net zo groen als van Maleficent!

Sharon heeft een Maleficent & MAC fotoshoot in een professionele studio gewonnen en haar eigen Maleficent filmposter. De filmposter is op vrijdag 13 juni onthuld tijdens een Maleficent screening event in de Disney Cinema in Hoofddorp.

Lees ook:Disney en MAC Cosmetics gaan op zoek naar de groenste ogen van Nederland
Lees ook:Sharon Teeuwen is de leukste Brildragende Blogger van Nederland
Lees ook:Ugg gaat aan de Disney
Lees ook:ALICE IN WONDERLAND: THROUGH THE LOOKING GLASS – Trailer
Lees ook:Win Cinderella muiltje ontworpen door Christian Louboutin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>