15 jaar 55DSL levert hebbedingen op

55DSL bestaat 15 jaar en viert dat met een collectie vol retro en specials.

De aandacht voor de stijlarchieven van 55DSL bereikt in 2009 een voorlopig hoogtepunt. Het sportieve lifestylelabel van Diesel viert namelijk de vijftiende verjaardag en zo’n jubileum is natuurlijk reden voor een terugblik op originele klassiekers.

In het najaar van 2009 lanceert 55DSL dan ook 15 iconische stukken uit eerdere collecties. Centraal staan nieuwe vertalingen van de oorspronkelijke invloeden van het label: uit sport, het leger en vintage. Het resultaat is een minicollectie fashion items – waaronder sweat pants en t-shirts – die lekker retro zijn.

Onderdeel van de jubileumvreugde is een speciale sneaker die is gemaakt in samenwerking met Adidas. De witte sportschoen met rode en witte strepen is een typisch gevalletje van een tijdloze klassieker. De logootjes van 55DSL en de hanger met een replicaversie van de schoen maken deze limited edition echt een hebbeding.

Voor de rest van het jaar heeft 55DSL ook nog allerlei specials gepland, zoals tijdelijke winkels en een jubileumt-shirt. Op dit moment ligt minicollectie die is gemaakt met Cut&Paste al in de schappen bij Yoox. De hooded top in slinky silver uit deze exclusieve lijn past natuurlijk helemaal bij een verjaardagsfeestje…

Op de foto: Sweat pants uit de jubileumcollectie van 55DSL

Lees ook:Het kan niet op met Cottonmouth
Lees ook:Glossies op exclusieve t-shirts van 55DSL
Lees ook:Wolford Limited Edition I Tights
Lees ook:Sacha viert feest met Michael Barnaart van Bergen
Lees ook:De B-hanger voor al je beha’s.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>