Glossies op exclusieve t-shirts van 55DSL

55DSL, de experimentele poot van Diesel, komt dit najaar weer met een exclusieve lijn t-shirts. De limited editions zijn geïnspireerd op de covers van toonaangevende tijdschriften. En laten de witte t-shirts nu ook nog eens helemaal passen in de najaarsmode van 2009.

Twee keer per jaar krijgen zes gerenommeerde tijdschriften uit de hele wereld de kans om voor Diesel spin-off 55DSL een t-shirt te customizen. De ontwerpen, die altijd verwijzen naar een cover van de tijdschriften, worden vervolgens door 55DSL in een limited edition van 1055 exemplaren op de markt gebracht.

Sinds 2009 zijn er in deze 10.55 lijn van 55DSL niet alleen t-shirts voor heren, maar ook voor dames. Voor het najaar van 2009 betekent dat een serie witte shirtjes met extra korte mouwen die zijn voorzien van bijvoorbeeld een illustratie die Jenny Mörtsell maakte voor het mode-, muziek- en beautytijdschrift Nylon. Ook het shirt van Sally Vitski met twee hanen er op is, gezien de dierentrends van dit jaar, helemaal hip.

De limited edition t-shirts zijn in Nederland te koop bij de Gorilli Concept Store in Rotterdam. Met een beetje geluk kan je daar ook nog een zwart shirtje uit de vorige collectie scoren. Dan heb je gegarandeerd alle kleuren die je dit seizoen nodig kan hebben in huis.

Op de foto: T-shirt van 55DSL met opdruk geïnspireerd op glossy Nylon

Lees ook:15 jaar 55DSL levert hebbedingen op
Lees ook:Geshopt: Exclusieve t-shirts van jonge designers bij WE
Lees ook:Wolford Limited Edition I Tights
Lees ook:Honderd jaar oud maar nog steeds in de mode
Lees ook:Nylon Magazine ontwerpt sneakers voor Nike

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>