Online modeshoppen in een filmdecor

Webshop Thecorner.com maakt online modewinkelen wel heel chic. Topmerken zoals Viktor & Rolf, Marc Jacobs en Diesel presenteren nu ook hun damescollecties in filmische settings.

De nieuwe damescollecties van onder andere Viktor & Rolf, Proenza Schouler, Maison Martin Margiela en Ann Demeulemeester kan je sinds september 2009 bewonderen in een videofilm op Thecorner.com. De webwinkel komt namelijk voor het eerst met dameskleding – en presenteert die met een filmproject van fotograaf Nick Knight.

In online film Portent zie je de najaarscollectie 2009 van labels zoals Rick Owens, Raf Simons en Husein Chalayan in schilderachtige beelden voorbijkomen. Met zijn film geeft Nick Knight, die bekend staat om zijn innovatieve modecommunicatie, een indruk van de trends voor het nieuwe seizoen. De kleding kan je natuurlijk meteen kopen bij Thecorner.com, een online modewarenhuis dat voorheen alleen op heren gericht was. Maar voor wie de designer labels wat al te prijzig zijn, is de film heerlijk om bij weg te dromen.

Op de foto: Scene uit de film Portent op Thecorner.com

Lees ook:Roisin Murphy speelt voor Viktor & Rolf
Lees ook:Viktor & Rolf komen met een sprookjesboek
Lees ook:Viktor & Rolf populair bij Amerikanen
Lees ook:Lady Gaga gespot in geel Viktor & Rolf pak
Lees ook:Viktor & Rolf openen sprookjeswereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>