Schoenenlijn Peer is natuurlijk groen

Er moet wel écht iets duurzaams in de lucht hangen als zelfs het traditionele schoenenmerk Durea aan de ecomode gaat. Maar de nieuwe collectie Peer is zonder twijfel helemaal natuurvriendelijk.

Schoenen van chroomvrij leer, rubber, kurk en jute en schoenendozen van gerecycled papier. Hoe groen kan een schoenen worden? De oerdegelijke Nederlandse schoenenfabrikant Durea zet de stap naar duurzame mode met de nieuwe collectie Peer. Deze lijn kenmerkt zich door een duurzaam productieproces en het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke, milieuvriendelijke en gerecyclede materialen.

De collectie comfortabele schoenen van Durea is dit jaar dus uitgebreid met zes nieuwe modellen, die in zeven verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Het logo met de groene peer maakt duidelijk hoe ecologisch de stappers van het 61-jarige merk zijn.

Op de foto: Impressie van de Peer-collectie van Durea

Lees ook:People’s Avenue opent brandstore
Lees ook:United Nude Colorful Spring Summer 2016
Lees ook:H&M recyclet textiel voor nieuwe Garden collectie
Lees ook:Fashion fact: Overheid gaat aan de ecomode
Lees ook:Amsterdamse shop-in-shop voor Freitag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>