Van biker look naar designer bag

De tassen van Novella Royale zijn gemaakt van gerecyclede leren jassen, maar zien er gloednieuw en superchic uit.

Het Amerikaanse tassenlabel Novella Royale put voor de najaarscollectie 2009 inspiratie uit de rock’ n roll van de jaren zestig en zeventig. Toch zien de designer bags er helemaal 2009 uit. En nog zoiets: hoewel de tassen zijn gemaakt van oude leren jassen, ogen ze luxe en exclusief.

Het motto van Novella Royale is reduce, re-use & recycle. Dat is sociaal verantwoord, maar klinkt niet meteen helemaal hip. Ook het feit dat de tassen van het Amerikaanse label zijn gemaakt van vintage leren jassen en voorzien van een binnenvoering van biologisch katoen zal ecosceptici niet enthousiasmeren. Toch zijn de Clover (een schoudertas met vrolijke studs), Mister (een handtas vol bling) en Penny (een clutch met franjes) absolute must-haves. De handgemaakte tassen zijn niet alleen lekker exclusief, maar nog stijlvol en trendy ook.

Op de foto: Tas Mister van Novella Royale

Lees ook:Warme tassen van wol
Lees ook:Stylish op de scooter
Lees ook:Accessoires geïnspireerd op urban jungle
Lees ook:Tassenmuseum Hendrikje toont Nederlands label Keecie
Lees ook:Tassen van MichelAngelo in Amsterdamse Tassenmuseum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>