Boodschappentas wordt trendy

Fashionista’s die niet zonder hun designer bag de straat op durven, zullen niet blij worden van de eco-tas. Maar het alternatief voor de plastic tas is ideaal voor een ongeplande shopping spree.

Er bestaan weinig hold-alls die zijn opgewassen tegen een ongeplande shopping spree of een noodstop bij de supermarkt. En met plastic tassen over straat? Liever niet. Vooral niet nu er een handig, hip en helemaal verantwoord alternatief is: de eco-tas.

De eco-tas is een hebruikbare tas die in acht kleuren en prints verkrijgbaar is. De opvouwbare shopper is dus niet alleen praktisch, maar ook duurzaam: je spaart er milieubelastende plastic tassen mee uit en een deel van de opbrengsten wordt gedoneerd aan de Vogelbescherming.

In augustus is een eerste vending machine met eco-tassen geopend in winkelcentrum De Middenwaard in Heerhugowaard. Het idee is dat in 2010 op alle belangrijke winkellocaties in Nederland een tasjesautomaat staat, zodat je altijd een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic tas bij de hand hebt. En dat is zelfs voor fashionista’s iets om naar uit te kijken.

Op de foto: Eco-tas in chic grijs

Lees ook:Mode of misser: Beladen met tassen
Lees ook:Mode of misser: De tas van C&A
Lees ook:Milieuvriendelijke tassen
Lees ook:Catwalktrends SS2010: mode van doorschijnend plastic
Lees ook:Primark Hoofddorp feestelijk geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>