Doutzen Kroes op Amsterdams feest van Repeat Cashmere

Op 3 september 2009 bestond de Amsterdamse winkel van kledingmerk Repeat Cashmere precies een jaar. Om dit te vieren – én bekend te maken dat niemand minder dan topmodel Doutzen Kroes het gezicht is van de nieuwe campagne van het merk – barstte in de Cornelis Schuytstraat een verrassend modefeest los.

BN’ers zoals Renate Verbaan en de zusjes Lieke en Jetteke van Lexmond stonden op 3 september 2009 te trappelen om Doutzen Kroes te zien. Het topmodel, dat dit najaar het gezicht van Repeat Cashmere is, zou naar de Cornelis Schuytstraat komen om het eenjarige jubileum van de Amsterdamse winkel van het van oorsprong Nederlandse fashion label te vieren. Ook het feit dat Doutzen het gezicht is van de najaarscollectie van Repeat Cashmere was een feestje waard.

Zoals het een model past, arriveerde Doutzen fashionably late. De eerste gasten waren alweer richting huis vertrokken toen een auto met geblindeerde ramen voor de winkel stopte en Doutzen te voorschijn kwam. Gekleed in een lange grijze trui en een zwarte panty zag ze er geweldig uit! Ze nam alle de tijd voor de fotografen en cameraploegen en stapte daarna de winkel in.

Gasten, persfiguren en passanten die een glimp hadden opgevangen van het Nederlandse topmodel waren vervolgens al snel weer vertrokken. Daardoor misten zij de komst van Jort Kelder met een lama aan zijn zijde. Het kleine beestje liep er wat ongemakkelijk bij en had de drukte duidelijk niet zien aankomen. Waarom Jort de lama had meegenomen en wat hij er mee wilde zeggen, is niet duidelijk. Maar het leverde natuurlijk wel een mooi tafereel op.

Of alle commotie in Amsterdam het label Repeat Cashmere nu bekender maakt? Het in 1995 opgerichte merk, dat zich vooral richt op modieuze knitwear en (interieur)accessoires, zal met de najaarscampagne met Doutzen Kroes nog wel stappen gaan zetten…

Op de foto: Doutzen Kroes op 3 september 2009 bij het Amsterdamse feest van Repeat Cashmere (foto en tekst Tess van Daelen)

Lees ook:Pastelkleuren in de nieuwste collectie van Repeat
Lees ook:De accessoires van Repeat Cashmere
Lees ook:Doutzen Kroes schrijft eerste column
Lees ook:Doutzen Kroes showt najaarsmode Repeat Cashmere – video
Lees ook:Doutzen Kroes terug op de catwalk tijdens Londen Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>