Doutzen Kroes schrijft eerste column

In het novembernummer van Marie Claire kan je de eerste column lezen van Doutzen Kroes. Het topmodel doet vanaf nu iedere maand verslag van haar werk.

De Nederlandse Marie Claire heeft een nieuwe, Hollandse columniste: Doutzen Kroes. Het Friese topmodel, dat tot de best betaalde fashion faces ter wereld behoort, doet met ingang van november 2009 iedere maand verslag van haar spannende leven in binnen- en buitenland.

‘Wat wel eens lastig is aan mijn leven, is dat ik er altijd op moet letten hoe ik me gedraag’, schrijft Doutzen in haar eerste column. Op Koninginnedag gekke dingen doen is er dus niet bij.

Volgens de redactie van Marie Claire kan Doutzen als geen ander laten zien hoe belangrijk doorzettingsvermogen, een positieve instelling en een sterke persoonlijkheid zijn in de internationale modellenwereld.

Ik ben benieuwd of Doutzen ons ook gaat vertellen over haar werk voor Dance4Life, de goededoelenorganisatie die ze als ambassadrice steunt in de strijd tegen Aids in Afrika. Dat is toch typisch een klus waar het 24-jarige model zich van een van haar sterke kanten laat zien?

Op de foto: Doutzen Kroes bij de winkel van Repeat Cashmere in Amsterdam (foto Tess van Daelen)

Lees ook:Doutzen Kroes al bijna zes jaar HIV positief?
Lees ook:Doutzen Kroes ongekend populair in buitenland
Lees ook:Doutzen Kroes gaat presenteren op Net 5
Lees ook:Doutzen Kroes te gast bij RTL Boulevard
Lees ook:Bas Kosters, Jan Taminiau, Doutzen Kroes en Hardwell ontwerpen scooter voor dance4life

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>