De hipste schoen van St Tropez is ook na de zomer een blijvertje

Beyoncé, Kate Moss, Queen Rania, Lily Hunter en Naomi Campbell zijn al fan. De klassieke sandalen van K. Jacques blijken namelijk ook na de zomermaanden nog een ideale schoen. Vergeet die Birkenstocks!

Gladiator sandalen mogen dan omstreden zijn (you love them or you hate them), de klassiekers van het Franse K. Jacques zullen deze zomer wel overleven. De leren sandalen zijn volgens fans onverwoestbaar en altijd elegant.

Sandalenspecialist K. Jacques, die sinds de jaren dertig in St Tropzez is gevestigd, heeft een enorme keuze aan gladiators: van ingetogen bruinleer tot velours franje. Naast de klassieke lijn maakt ‘de ambachtelijke ontwerper van sandalen’ ook trendy collecties met onder andere slangenleer en Swarovskikristallen.

In St Tropez was niet de Birkenstock maar de gladiator van K. Jacques dit jaar dé zomerhit. De kans bestaat dus dat alle modegevoelige vakantiegangers dit najaar de website van het Franse schoenenmerk bestormen om het zomergevoel nog even vast te houden. De sandalen zijn de investering (die al snel rond de 200 euro bedraagt) volgens fashionista’s meer dan waard, omdat de lijn naar verluid a mainstay is. In ieder geval in oorden met tropische temperaturen.

Op de foto: Gladiator Forban uit de zomercollectie 2009 van K. Jacques

Lees ook:How to wear: gladiator sandalen
Lees ook:& Other Stories lanceert natuurlijke beauty lijn
Lees ook:Sealsandalen, made by Heidi Klum.
Lees ook:Beter dan Birkenstock?
Lees ook:Klassieke armbanden voor het najaar van 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>