Zomergasten Viktor & Rolf geven kijkje in hun keuken

Eindelijk iets moois op tv laten zien. Dat wilden Viktor & Rolf met hun optreden als Zomergasten. Bovendien is drie uur lang live op tv zijn ook zo extreem, dat het wel aantrekkelijk wordt, zeggen de twee op 25 juli 2009 in de uitzending.

Wie: Viktor & Rolf zijn in 2009 de eerste zomergasten in VPRO’s gelijknamige tv-programma.
Wat: Homoseksualiteit, de transformerende kracht van mode en de onbereikbaarheid van ideaalbeelden. Dat zijn de onderwerpen die Viktor & Rolf aan de orde stellen tijdens de drie uur durende uitzending van Zomergasten. Ze laten fragmenten zien uit onder andere Cleopatra, The women en In and out of fashion.
Waar: De uitzending, die op 25 juli 2009 live werd uitgezonden, zal online te zien zijn op de website van Zomergasten.

Waarom: Vergeet Holland’s next topmodel, vergeet Project catwalk, vergeet Sex & the city. Dit is drie uur lang Viktor & Rolf op tv! Het tv-programma levert de nodige inkijkjes in de keuken van het modeduo. Zo geven de twee toe altijd te streven naar perfectie (en zeggen ze dat het dan zo handig is om in de modewereld te werken, want dan heb je twee keer per jaar de kans om een nieuwe poging tot perfectie te doen). Ze vinden Women’s Wear Daily, the Herald Tribune en Style.com de belangrijkste modebladen en adviseren elke ontwerper om in Parijs, Londen of Milaan te gaan kijken. En volgens Rolf is de catwalkshow het echte werk van Viktor & Rolf: de kledingstukken figureren er in als acteurs.

Weetje: Nog onbekend is welk kledingmerk Zomergasten-presentatrice Margriet van der Linden droeg toen ze Viktor & Rolf interviewde….

Op de foto: Pop Devon met poppenuitvoering van een cape van Viktor & Rolf

Lees ook:Viktor & Rolf eerste Zomergasten in 2009
Lees ook:Viktor & Rolf openen sprookjeswereld
Lees ook:Prijs voor Viktor & Rolf tijdens Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Viktor & Rolf populair bij Amerikanen
Lees ook:Viktor & Rolf komen met een sprookjesboek

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Zomergasten Viktor & Rolf geven kijkje in hun keuken

  1. Olivier Jansen

    1. Viktor en Rolf hebben met elkaar afgesproken dat al dat gelul over mode in hun constellatie niet mag, dus ook niet in een drie uur durend interview. Terecht, want het is kunst en het gaat nergens over, dat maak je kapot door er over te gaan ouwehoeren.
    2. Ze geven aan te hebben gekozen voor een internationale aanpak, doorvragen over hun mening over de Amsterdam International Fashion Week is vragen om moeilijkheden, die is namelijk niet internationaal (en zal het ook nooit worden) en daarom niet relevant voor hun bedrijfsdoelstelling. Het prijsje is natuurlijk leuk, maar doet het niet over de grens.
    3. Dankzij deze uitzending weet ik eindelijk dat ze geen setje zijn. Tja, waar had je dat anders te weten moeten komen?

      /   Reply  / 
  2. Hoosjer

    Jammer dat Margriet van der Linden nul komma niks feeling heeft met de passies van Viktor en Rolf en dat we het dus alleen van de fragmenten moesten hebben. Ik hoop dat het met de volgende vijf gasten beter wordt, anders zijn het wel zes gemiste kansen.

      /   Reply  / 
    1. michelle

      Wat bedoel je met gemiste kansen?
      Mijns inziens, soms iets té ingetogen maar godzijdank weinig geklets over de eigen ego, werd het interview een ware verademing naast al die grofheid die de norm schijnt te zijn geworden op TV. Het woord elitair viel niet voor niets vaak.
      Margriet van der Linden paste zich aan en het werd een gestileerde uitzending.
      Ik heb mij vermaakt en bovendien genoten van de film ‘Maurice’.

        /   Reply  / 
  3. johan

    Wat een suf burgerlijk setje die twee. Slaaaaaaaaaaaaaaapverwekkend geneuzel

      /   Reply  / 
  4. hugo

    Ik ga van V &R een peper en zout stelletje maken, maar ze zijn allebei geschikt voor wat peper…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>