Exclusieve t-shirt dresses van Kate Moss

Illustratrice Lovisa Burfitt maakt bijzondere tekeningen van best friend Kate Moss. De illustraties zijn nu gedrukt op exclusieve t-shirts, die beloven dé zomerhit van 2009 te worden.

De Zweedse Lovisa Burfitt heeft het goed voor elkaar. Ze woont in Parijs, maakt populaire tekeningen en is dikke vrienden met Kate Moss. Ieder seizoen maakt de rock-chick nieuwe tekeningen van het supermodel.

Drie van Burfitts tekeningen zijn nu afgedrukt op t-shirt dresses die exclusief worden verkocht via webshop My-wardrobe.com. Van elk van de drie katoenen shirts – die Kate Moss afbeelden als clown, hofnar en Charlie Chaplin – zijn maar 500 exemplaren gemaakt.

Met de limited edition, kunstzinnige jurkjes heeft My-wardrobe.com een heuse zomerhype gecreëerd, aldus Vogue. Voor nog geen 120 euro heb jij er ook een…

Op de foto: T-shirt dress van Lovisa Burfitt met Kate Moss als hofnar

Lees ook:Kate flikt het weer…
Lees ook:Gap verkoopt T-shirts met naakte modellen
Lees ook:Kate Moss sexy as ever voor Just Cavalli
Lees ook:Kate Moss probeert geesten te verdrijven
Lees ook:Kate Moss toont nieuwste Topshop collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>