McQueen op film in plaats van catwalk

Alexander McQueen showt zijn herencollectie dit jaar niet op een Fashion Week, maar op zijn eigen website. Lang leve de play again-knop!

Wie: Topontwerper Alexander McQueen lanceert een film voor de presentatie van zijn herencollectie voor de zomer van 2010.
Wat: Is het de recessie? Is het eigenzinnigheid? Alexander McQueen slaat de catwalkshows dit jaar over en showt zijn nieuwe herencollectie met een online film.
Waar: De film is te zien op de website van Alexander McQueen.

Waarom: Alexander McQueen ziet mannen in de zomer van 2010 graag in een combinatie van ambachtelijke traditie en onconventionele details. Zo zijn er leren broeken, jeansjacks, denim colberts en gestreepte truien die zowel klassiek als rebels ogen. Fijn dat je die met een film eindeloos opnieuw kunt bewonderen…

Weetje: McQueen is duidelijk dol op online films. Zijn collectie voor Puma werd ook al gepresenteerd via een kunstzinnige video.

Op de foto: Outfit uit de collectie voor zomer 2010 van Alexander McQueen

Lees ook:Mannenondergoed Alexander McQueen deze zomer te koop
Lees ook:Raquel Zimmerman voor Alexander McQueen
Lees ook:Ontwerper Alexander McQueen pleegt zelfmoord
Lees ook:Alexander McQueen blijft voortbestaan
Lees ook:Net-a-Porter verkoopt straks al zomercollectie 2009 Alexander McQueen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>