Net-a-Porter verkoopt straks al zomercollectie 2009 Alexander McQueen

Online designershop Net-a-Porter is weer goed bezig.  Eerder verkochten ze al eens de zeer gewilde Halson kledingstukken nog geen 24 uur nadat ze geshowd waren en op 29 september aanstaande gaan ze hetzelfde doen met de pre-spring collectie van Alexander McQueen.

 

 

 

 

 

Bij de shows van Frans Molenaar kunnen zijn beste klanten direct na afloop al hun favo-items uit de nieuwe collectie op zij laten leggen. En ook bij de modeshows van winkel RAAK is er de mogelijk om na afloop te gaan shoppen. Maar dat een collectie van een grote, internationale ontwerper nog geen 24 uur na de show al online te koop is, is best bijzonder te noemen.  Op 29 september kun je eerst online de show van Alexander McQueen bekijken op Net-A-Porter en daarna kun je direct 8 looks uit de nieuwe zomercollectie in je winkelmandje slepen.  Zo rechtstreeks vanaf de catwalk in jouw kast. WOW!  En bedenk wel; deze collectie ligt pas over een aantal maanden in de winkels.  Ik denk dat dit nog wel eens heel goed de nieuwe trend kan gaan worden. Want zeg nou zelf, we vinden het nu toch ook al doodnormaal  dat de nieuwe collecties al online te bewonderen zijn op blogs voordat er überhaupt geshowd is. Dus waarom zouden we de nieuwe collecties dan niet direct online kunnen shoppen als er toch al  enkele samples  beschikbaar zijn? Al moet je natuulijk wel oppassen dat je de winkels hier niet mee voor het hoofd stoot…Hoe dan ook, het is in ieder geval een slimme marketingtruc.  Fijn om te horen dat ook Alexander McQueen de impact van internet op mode begrijpt.

Lees ook:McQueen op film in plaats van catwalk
Lees ook:De tien modefilms van dit seizoen
Lees ook:Procter & Gamble gaat Alexander McQueen geuren produceren
Lees ook:De allermooiste Alexander McQueen collecties (foto’s)
Lees ook:Mannenondergoed Alexander McQueen deze zomer te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>