Hip of hype: Enige tassen van enge beesten

Van de Summer Python Clutch van Tov zijn maar vijftig exemplaren te koop. Hermes maakt dankzij een eigen krokodillenkwekerij héél wat meer tassen van enge beesten.

Een sophisticated, chique, iconische tas. Zo kan je de Summer Python Clutch van Tov omschrijven. Van de tas van slangenleer zijn door het Nederlandse label maar vijftig exemplaren gemaakt. De clutch is voorzien van een goudkleurige schakelketting, waardoor de tas een tijdloos tintje krijgt.

Bij Hermes is de tassenmode kennelijk een tikje vluchtiger. Het Franse luxemerk kan de tassen van krokodillenleer namelijk bijna niet aangesleept krijgen, meldt het Vlaamse Nieuwsblad. Voor een beetje handtas zijn drie tot vier krokodillen nodig, terwijl het grofgebekte dier in de natuur steeds zeldzamer wordt. Daarom bezit het sinds kort Australische krokodillenkwekerijen, waar de alligators worden klaargestoomd voor een tweede leven (na de dood) als modeaccessoire.

Voor een lederen handtas van Hermes kan de wachttijd oplopen tot enkele jaren. Wil je deze zomer nog met een exclusief product van een eng beest aan je arm lopen, dan is die clutch van Tov toch een stuk bereikbaarder…

Op de foto: Pythontas van Tov

Lees ook:Warme tassen van wol
Lees ook:Modevisie: Handtas voor doe-het-zelf diva’s
Lees ook:De ultieme tas | Omoda.nl
Lees ook:Mode of Misser: Pucci’s clutch in de vorm van een boon
Lees ook:Koop de tas van de Franse first lady

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>