Koop de tas van de Franse first lady

Carla Bruni-Sarkozy brengt haar eigen tas op de markt. In Nederland zijn maar 100 exemplaren van de nieuwe must-have te koop.

Wordt de Carla bag dit seizoen de nieuwe it-bag? Het lijkt er wel op. De handzame, felgekleurde tas is helemaal hip en wordt in een beperkte oplage (420 stuks) verkocht. En natuurlijk wordt de Carla bag gepromoot door de modieuze first lady van Frankrijk.

Het staat vast dat Carla Bruni-Sarkozy de naar haar genoemde tas zelf ook aan de arm heeft hangen. Het eerste exemplaar van de tas werd haar namelijk aangeboden door de makers, een naaiatelier in Kaapstad waaraan de Sarkozytjes vorig jaar een bezoek bracht. De first lady was hierdoor zo geraakt, dat ze het atelier (waar vrouwen worden opgeleid en volgens de principes van fair trade aan het werk zijn) de opdracht gaf nog 420 tassen te maken. Met de opbrengst van de verkoop van deze minicollectie wordt een nieuwe co-operatie opgericht.

De Carla bag is sinds deze week in Nederland te koop via Funky and Fair, een fair trade webshop. Er worden 100 exemplaren van de canvas tas, die een verkoopprijs van 100 euro heeft, aangeboden. De 100 exemplaren die in de schappen van Colette in Parijs lagen, zijn de deur al uitgevlogen.

Op de foto: Detail van de Carla bag

Lees ook:De meest chique vrouw van Frankrijk is … niet Carla Bruni
Lees ook:Franse ELLE zet zwangere Carla Bruni op cover
Lees ook:Zit er logica in Michelle Obama’s modegekte?
Lees ook:Eerlijk excuus om dit weekend te shoppen
Lees ook:NIEUWE COLLECTIE STIJLVOLLE HANDGEWEVEN TASSEN VAN TULSI CRAFTS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>