Fashion forward: Een joggingpak, maar dan stijlvol

Het gevoel hebben van een joggingpak, maar er toch stijlvol uitzien. Dat is het motto waarmee 10Days de wintercollectie van 2009 aanprijst.

Stoffen zoals katoen, satijn en babyfleece maken kleding prettig om te dragen. Dat heeft 10Days goed begrepen. Het Amsterdamse label, dat bekend staat om zijn bijzondere basics, gebruikt in de nieuwe wintercollectie de zachtste stofsoorten (waaraan zelfs nog eens elastische toevoegingen zijn gedaan). Dat maakt dat de smokings, gilets en shirts die deze winter in de winkels liggen heerlijk aanvoelen.

De kledingstukken van 10Days zijn zo speels en vrouwelijk, dat ze eigenlijk nauwelijks meer basics zijn te noemen. De rokken, overhemden met pofmouwen en fleurige sjaals van het jonge merk, dat in 2007 is opgericht, zijn sportief maar elegant. En door het zachte kleurgebruik (waarin wit en zwart overheersen) heeft iedere seizoenscollectie toch een tijdloos tintje. Wat dat betreft zijn het toch échte basics.

Op de foto: Enjoy life, het motto van de wintercollectie van 10Days

Lees ook:10DAYS concept store Amsterdam
Lees ook:Nieuwe najaarscollectie van Dyanne Beekman in de winkels
Lees ook:Casual jurkjes waarin je je toch every inch a lady voelt
Lees ook:De herfsttrends volgens Vogue
Lees ook:Doorschijnende stoffen en fijn kant bij Wolford

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>