Modevisie: De essentiële jeans volgens Victoria Beckham

Een skinny, bootcut en boyfriend. Dat zijn de drie soorten jeans die je volgens Victoria Beckham in ieder geval in je kledingkast moet hebben. Zelf heeft de fashionista een kastvol spijkerbroeken. Maar ze draagt naar eigen zeggen dan ook iedere dag wel een jeans…

Jeans zijn essentieel in de garderobe van de hedendaagse vrouw, aldus Victoria Beckham in haar stijlgids That extra half an inch. Geen enkel kledingstuk kan bij zoveel verschillende gelegenheden (uitgaan, werk, een kinderfeestje) gedragen worden en er toch altijd goed uit zien.

VB is dan ook een fanatieke jeansliefhebber en kan naar eigen zeggen wel een kastvol spijkerbroeken gebruiken. Iedereen die een wat beperkter budget heeft, kan volgens Victoria het beste investeren in een skinny, bootcut en bij voorkeur ook boyfriend. Dan heb je de meeste kans om altijd een jeans in huis te hebben die flatteus, comfortabel én sexy is.

Wie de ideale denimoutfit wil samenstellen, doet er volgens Posh goed aan om een paar jeans te kopen die zijn toegesneden op hoge hakken en een paar dat je kan dragen bij platte schoenen. Want spijkerbroeken met de juiste lengte voor hoge hakken zijn te lang om te dragen bij platte schoenen. En zo´n broekspijp die achterop je schoen over de grond sleept, is natuurlijk helemaal niet stylish.

In That extra half an inch deelt Victoria Beckham haar inzichten, passie en tips over mode. Die tips zijn niet altijd even opzienbarend. Zo doceert Posh dat je niet te veel van jezelf moet onthullen: een minirok én decolleté is too much, maar een decolleté bij een pantalon kan wel degelijk. Ook adviseert ze vrouwen om hun beperkingen te accepteren: als je maat 40 hebt, pers je dan niet in een maatje 36. Dat is duidelijk een advies waar de voormalige Spice Girl zelf nooit naar hoeft te luisteren.

Op de foto: De cover van de Britse editie van That extra half an inch

Lees ook:Fashion Talk: Goedkoop in de mode
Lees ook:Victoria Beckham gaat schoenen en tassen ontwerpen
Lees ook:Victoria Beckham’s persoonlijke stijlgids
Lees ook:Victoria Beckham maakt nieuwe campagne in Notting Hill
Lees ook:Victoria Beckham koopt supermarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>