Nieuwe collectie Matthew Williamson voor H&M nieuw succes?

Op 14 mei 2009 lag de tweede collectie van Matthew Williamson voor H&M in zo’n 1600 winkels van de Zweedse modeketen. De kleurige kledinglijn – dit keer niet alleen voor dames, maar ook voor heren – lijkt op het eerste gezicht populairder dan de limited edition collectie die in april werd gelanceerd.

In de H&M in het Utrechtse Hoog Catharijne zijn twee forse etalages gewijd aan Matthew Williamson for H&M. Binnen blijken de felgekleurde zomeroutfits voor heren en dames gretig aftrek te vinden. De collectie voor dames bevat onder andere een badpak met haltertop, een blauwgroene jurk met de voor Williamson zo kenmerkende pauwenverenprint en een kort bruin jasje met roze accenten. Bij de heren liggen stapels badhanddoeken, luchtige sjaaltjes en t-shirts met – alweer – een motief van pauwenveren.

Het is opvallend dat deze zomercollectie, als we afgaan op het winkelende publiek, populairder is dan de exclusieve lijn die eind april in een geselecteerd aantal H&M-winkels te verkrijgen was. Die kleding, die qua kleurstelling al net zo typisch Matthew Williamson is als de zomercollectie die nu in de winkels hangt, werd volgens Nu.nl wereldwijd wisselend ontvangen. In Utrecht was toen in ieder geval – zelfs nog een week na de lancering – volop voorraad van de exclusieve lijn.

Op de foto: Badpak uit de nieuwe zomercollectie van Matthew Williamson voor H&M

Lees ook:Modenieuws: Geen hysterie rond Matthew Williamson voor H&M
Lees ook:Ook herencollectie van Matthew Williamson voor H&M is héél kleurrijk
Lees ook:Matthew Williamson over zijn werk en inspiratie
Lees ook:Fashion forward: Matthew Williamson in het najaar
Lees ook:H&M doet ook weer aan goede doelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>