Steeds meer modemissers

Op Fashion.blog.nl vind je wekelijks de rubriek mode of misser. Ik struin stad en land af om jullie de grensgevallen tussen hip en hopeloos voor te leggen. En leg die geheel anoniem op de gevoelige plaat vast. Wie maar geen genoeg kan krijgen van het beoordelen van (zogenaamd dan wel onmiskenbaar) modieuze outfits, kan sinds kort ook terecht op de website Modeofmisser.nl.

De website Mode of misser – geloof mij: het is toeval dat deze website in de lucht is gegaan precies 10 dagen na de start van de rubriek Mode of misser op deze blog – staat in het teken van de vraag: is deze outfit modieus of wordt de plank volledig misgeslagen? Websitebezoekers kunnen foto’s uploaden en op andere foto’s stemmen en zo bepalen of de getoonde outfit helemaal goed is, niet verder komt dan een mager vijfje, of volslagen hopeloos oogt.

De sfeer van de website Mode of misser doet denken aan het roemruchte Face Hunter, de blog waar zulke goede outfits worden gefotografeerd dat alle modeontwerpers er inspiratie komen opdoen.

Lees ook:Mode of Misser: bloemenlegging van H&M
Lees ook:Catwalktrends SS2010: pailletten
Lees ook:De do’s en don’ts van je roze jurk
Lees ook:Mode of misser: Moschino’s hartenjurk
Lees ook:Mode of misser: D&G jurk met zwemvleugeltjes !?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>