AIFW: NON by Kim showde een collectie met potentie

 

 

 

Gisteren showde NON by Kim haar mannencollectie in de Supperclub in Amsterdam. Een typische mannencollectie zoals we de laatste tijd veel zien in Nederland met bewerkte blouses en smalle pyjama-achtige pantalons, met als enige verschil dat de ontwerper van dit label een vrouw is. 

 

 

 

 

 

Het thema voor de show was “Mined matter” en is geïnspireerd op mineralen. De collectie bevat pyriet diep paarse kleuren, grafiettinten en bijzondere broeken met opvallende details, zoals plooien die naar buiten vallen. Ook zagen we verrassende bandplooien en uitgerekte, dubbele kragen. De zachte glans die ze gebruikt in verschillende stukken zijn vertaald in een subtiele metallic coating op licht cotton nylon.

Al was ik niet zwaar onder de indruk van de gehele collectie ( nog niet heel ervaren), er zaten wel een paar topstukken tussen met veel potentie.  

Foto’s: Jeroen Snijders

Lees ook:AIFW: Hans Ubbink gaat back to Black
Lees ook:AIFW: Mummificatie bij Iris van Herpen
Lees ook:Metallic in de mode
Lees ook:De zomercollectie van HANRO
Lees ook:Marks & Spencer toont mix van materialen en lagen voor najaar 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>