Stormloop Diesel Store Amsterdam

Aaah, was het vorige week nog een gekkenhuis voor de deuren van de Bijenkorf, vanochtend werd de Diesel Store in Amsterdam bestormd door hebberige fashionista's. Allemaal wilden ze de limited edition dirty thirty jeans hebben. Een speciale jeans voor maar 30 euro ter ere van Diesel's 30ste verjaardag. Ook kregen de eerste klanten kaarten voor het felbegeerde XXX Diesel feest op 11 oktober. Zelfs ik, als modepers zijnde, kon daar geen kaarten meer voor regelen. Stiekem ben ik daarom ook best jaloers op dit groepje mensen! Maar goed, ik vertik het om voor dit soort dingen in de rij te gaan staan dringen. Dat heb ik nog nooit gedaan bij de dwaze dagen, bij een designer for H&M collectie en dus ook niet bij een actie als deze van Diesel. Alleen voor concertkaarten van de Spice Girls heb ik ooit urenlang in de rij staan wachten. Maar toen was ik 11…

(foto: styletoday.nl)

Lees ook:Fashion Flashback: Diesel Kid is geen kind meer
Lees ook:G-Star populairder dan Diesel en Levi’s
Lees ook:De ideale jeans finder: www.ilovejeans.com
Lees ook:Bugaboo by Diesel Denim Collectie
Lees ook:X-box personages in nieuwste Diesel outfits

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Stormloop Diesel Store Amsterdam

  1. Iris

    Die wou ik ook wel hebben van de webshop. Helaas natuurlijk zó snel uitverkocht :( .

      /   Reply  / 
  2. Varuca

    Wilde hem op zich wel hebben, maar had geen zin om er voor in de rij te gaan staan. Meestal hebben ze er dan toch maar 10 van. En dat vind ik echt zonde van mijn tijd. IK hou het wel bij mijn goedkope gewone jeans.

      /   Reply  / 
  3. natasja

    Beste Varuca,

    ik heb Donderdag gebeld en geinfomeerd over de aantal broeken die ze zouden verlopen op 10/10. Er waren 150 broeken voor de mannen en 130 voor de vrouwen.
    Iedereen mocht 1 broek kopen zodat iedereen de gelegenheid had om zo’n broek te kopen.
    Ik was er om 6.15 en was nummer 12 dus ik heb niet alleen broek gekocht en de t-shirt (die sommige werknemers droegen), maar heb ook kaarten gekregen voor het dieselfeest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>