Polyvore; leuk speeltje voor moderedacteuren in spé

Ojee,  ik heb weer een nieuw virtueel speeltje gevonden waar ik mezelf uren mee kan vermaken: Polyvore.  Bij het openen van deze website komt de moderedactrice in je direct naar boven. Je kunt hier namelijk zelf shoppingpagina's in elkaar zetten zoals je ook altijd ziet in bladen als de ELLE, Glamour en AvantGarde. De keuze is helemaal aan jou: sleep je een paar knalroze Gucci pumps naast dat witte Marc Jacobs rokje of kies je liever voor een paar slippertjes van Chloe…Websites als Net-A-Porter, Style.com, Topshop en nog véél meer hebben al hun kleding virtueel beschikbaar gesteld voor Polyvore en alle moderedacteuren/stylisten in spé.

 

 

Lees ook:Hip of hype: Bikini van jeansstof
Lees ook:Bugaboo kinderwagen met ‘Love Marc’ printje!
Lees ook:Hebben, Hebben, Hebben: T-shirt Marc Jacobs!
Lees ook:Schoen van het moment: de sleehaksneaker
Lees ook:Marc by Marc Jacobs winkel Amsterdam geopend

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Polyvore; leuk speeltje voor moderedacteuren in spé

  1. Jeanne

    Hallo allemaal!
    Leuke en informatieve site hierzo.
    Mijn vriendin is freelance fotografe en staat ook ter beschikking voor modefotografie en shoots voor portfolio’s van beginnende (en wannabe) fotomodellen.
    Foto’s van haar zien?!? Kijk op:
    http://zuidenwind.blogspot.com/2008/06/fotoshoot-1.html
    Groetjes, Jeanne

      /   Reply  / 
  2. Jorine

    wat is je polyvore naam?vind het mooie set. Ik kan zelf ook uren op Polyvore zitten is echt verslavend!Ik heb nu deel van mijn garderobe virtueel, kan ik meteen bedenken wat ik morgen aan trek!Voelt net als Clueless de film

      /   Reply  / 
  3. Jasmijn

    Hallo!!
    Ik heb een eigen naam op polyvore. Polyvore is zeker verslavend! Als ik een draft klaarheb, wil ik meteen weer aan een ander beginnen, en ‘s ochtends in het weekend of als ik thuis kom net van school, duik ik meteen weer achter polyvore!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>