Marc Jacobs gaat weer een stapje verder…

Als Marc Jacobs iets nieuws heeft of doet zijn modejournalisten er altijd als de kippen bij. Die vent heeft nou eenmaal een bepaalde aantrekkingskracht op de pers. Nu ook weer; gisteren (maandag) waren de nieuwe AW 08 campagnefoto's van Marc by Marc Jacobs voor het eerst op het web te zien. De campagne was meteen het gesprek van de dag, zeker in blogwereld. En op de vraag of hij zijn geestige Victoria Beckham campagne van deze zomer heeft overtroffen kan ik alleen maar heel hard ja knikken. Vicky is namelijk aan de kant gezet door een…..man!

Je zou het niet zeggen als je naar zijn gladgeschoren, dunne beentjes kijkt maar het model op de advertentiefoto is dus een man namelijk model Cole Mohr. In vrouwenkleding zoals je ziet…Het beeld van een man dressed up nice in vrouwenkleding is niet zo controversieel meer, maar dat het voor een reclamecampagne wordt gebruikt die vrouwen aan moet spreken wel. Humor en mode gaan goed samen en Marc is daar het ultieme voorbeeld van. I love that man!

 

Lees ook:Marc by Marc Jacobs winkel Amsterdam geopend
Lees ook:Marc Jacobs naakt voor nieuw parfum-ad
Lees ook:Hip of hype: Bikini van jeansstof
Lees ook:Cara Delevigne naakt voor Marc Jacobs
Lees ook:Marc Jacobs toont oude mannenbillen in nieuwe mannenmodecampagne

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Marc Jacobs gaat weer een stapje verder…

  1. Pingback: Veilige campagnefoto’ Marc by Marc Jacobs | Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>