BBQen met Puma

Na de succesvolle introductie van de Mongolian Shoe BBQ in 2005 zal Puma het programma deze zomer uitbreiden met een nieuwe online winkel waar je je eigen personalized sneakers kunt ontwerpen. In de keuken van de Mongoolse Barbecue kun je een keuze maken uit tal van verschillende materialen en kleuren. Het enige wat jij hoeft te doen is viritueel langs het buffet van sneakeronderdelen lopen, om uiteindelijk een paar sneakers naar eigen smaak te creëren.

 

Al ben ik niet echt een ontwerptalent of sneakerfan, ik kon het niet laten om zelf ook even te gaan kokkerellen in de Puma keuken. En met al die verschillende mogelijkheden ben je toch al snel een klein uurtje zoet. 'Wil ik een roze neus met blauwe veters, of toch maar een mix van babygeel, safari en oranje?' Kortom, een hoop geknutsel en veel plezier. Tevreden met het eindreslultaat? Dan is het slechts een kwestie van betalen want Puma regelt de rest.

 

Omdat ik van mezelf weet dat ik toch nooit sneakers draag, heb ik mijn snelle ontwerp (zie foto) maar niet laten fabriceren. Al is de verleiding wel erg groot om binnen zes weken je eigen, niemand-anders-op-de-wereld-heeft-ze-sneakers thuis gestuurd te krijgen.

Lees ook:Oude Puma’s in nieuw jasje
Lees ook:Ontwerpers en hun plotselinge liefde voor sneakers
Lees ook:Puma gebruikt geen schoenendozen meer
Lees ook:Ontwerp je eigen pumps of ugg’s
Lees ook:Pimp je huis met nieuwe H&M home collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>