Ren 10.000 euro tegemoet

 

 

Na het succes van vorig jaar is de Glamour Stiletto Run niet meer weg te denken uit de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Op donderdag 8 maart aanstaande is het weer zover. Dan organiseert Glamour opnieuw een bloedstollende race waarbij 200 fashionista's met elkaar de strijd aangaan om de felbegeerde hoofdprijs van €10.000 shopping money. Ren je rot voor die prachtige Chanel tas of perperdure Prada pumps.

 

Shoppen is topsport! Ware shopaholics hebben geen sportschoolabonnementen nodig om in shape te blijven.  De wekelijkse kilometers die wij afleggen in de winkelstraten op onze torenhoge stiletto's zijn meer dan voldoende. De Glamour Stiletto Run kun je beschouwen als een soort van N.K. hoge hakken rennen, waarbij geweldige prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs van € 10.000 shopping money wordt aangeboden door Nokia en wordt direct na afloop uitgereikt. Tevens zal de jury beoordelen wie de winnaars zijn van ‘best dressed' (2e prijs: € 1000, te besteden bij de Blue Blood For Our Friends Store, een Honda Dax scooter en gratis toegang tot de Fashion Week zomer 2007) en ‘best shoes' (3e prijs: € 1000 te besteden bij Armani). Dat is toch veel leuker dan een gouden medaille of beker!!!

Denk jij 350 meter te kunnen rennen op 9cm hoge stilettohakken, schrijf je dan in op http://www.glamour.nl met de unieke inschrijfcode die je vindt in de nieuwe Glamour.  Helaas kan niet iedere enthousiasteling meedoen, want er worden op 1 maart slechts 200 startbewijzen verloot.  Hopelijk ben ik straks een van die ‘Lucky Ladies'…..Al lijkt het me ook wel heerlijk om 200 hysterische meiden te zien strijden om nieuwe pumps, want die oude kunnen aan het einde van de race ongetwijfeld de prullenbak in.

Bekijk hier het promotiefilmpje van de Gamour Stilleto Run, met topmodel Sanne als hoofdrolspeelster.

                                                                                                                                                                             

 

 

 

 

 

Lees ook:Rennen op stiletto’s
Lees ook:Haarlem op hoge hakken voor Free a Girl
Lees ook:Nieuwe stunt Glamour: Detox your Wardrobe
Lees ook:Tien miljoenste Glamour verkocht
Lees ook:Karin Swerink over de Glamour Stiletto Run

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ren 10.000 euro tegemoet

  1. Emma

    Hoe oud moet je zijn om mee te doen? Het lijkt mij wel leuk!

      /   Reply  / 
  2. Marieke

    Je moet 18 jaar zijn, en heel snel de glamour kopen want 1 maart worden er 200 meiden geselecteerd!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>