Rennen op stiletto’s

De Glamour stilettorun vond gisteren plaats en ik heb er met verbazing en bewondering naar gekeken. Zo’n tweehonderd vrouwen, op minstens zeven centimeter hoge stilettohakken, baanden zich een weg door de PC Hoofstraat, op jacht naar die 10.000 euro shopping money prijs. Uiteindelijk ging een studente journalistiek (en ook fanatiek atlete) er met de buit vandoor. Ikzelf zou er niet aan moeten denken.

Lopen op stiletto’s gaat nog net, maar rennen? Nee, dank U. Trouwens, niet om vervelend te doen, maar esthetisch gezien waren de ‘stiletto’s’ van de winnares de minst aantrekkelijke. Gympen, met daarover er een paar open schoenen om heen gebonden. Zo leek het tenminste of dit wordt de nieuwste mode…Lelijk. Maar goed, het meisje kon na de race direct shoppen bij winkels zoals Gucci. Ja inderdaad, het is de kift.

Verder was DJ Giel Beelen zo dapper om mee te doen, maar het scheen dat hij ergens eindigde in de achterhoede. Onderschat vooral het rennen op stiletto’s niet. Gelukkig dienden zijn hakken nog een nobel doel: die worden geveild en de opbrengst gaat naar het Leger des Heils.

(bron: RTL Boulevard/ www.glamour.nl)

Lees ook:Ren 10.000 euro tegemoet
Lees ook:Haarlem op hoge hakken voor Free a Girl
Lees ook:Karin Swerink over de Glamour Stiletto Run
Lees ook:Glamour veroorzaakt chaos op de P.C.Hooftstraat
Lees ook:Glamour magazine opent haar eigen Glamour cafe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>