Hysterische homo’s en bijzondere creacties ; Project Catwalk

 

Gisteravond werden de eerste 2 afleveringen van Project Catwalk uitgezonden op RTL5. Voor mij en menig andere fashionista's natuurlijk een must om naar te kijken. Wat gebeurt er als je 12 ontwerpers laat strijden om de titel : America's Next Fashion Designer? Het ontwerpen van heel bijzondere creaties. Zo ook gisteravond, want hoe kom je er in hemelsnaam bij om een avondjurk te ontwerpen van maïsbladeren? Project Catwalk belooft een verrassend programma te worden.

 

Zet 12 voornamelijk extravagante ontwerpers bij elkaar, geef ze een paar uitdagende en moeilijke opdrachten en je scoort een hit moeten de programmamakers hebben gedacht. En daar konden ze nog wel eens gelijk in hebben.

Gisteren betraden de topontwerpers in spé het huis in New York, en kregen meteen al een pittige opdracht mee. Ontwerp een avondjurk van producten die je kunt vinden in de supermarkt. Aii…dat was even slikken. Maar de meeste creaties waren wonderbaarlijk mooi geworden. Ik moet zeggen dat ik een Karl of een Victor en Rolf nog geen jurk zie maken van een klapstoel of maïsbladeren. ( Alleen jammer dat deze niet gekoeld lag…)  Het laatste ontwerp had zelfs ‘iets' weg van een Valentino jurkje. Applaus!!

Het juryoordeel vond ik helaas een beetje slapjes. Ze hadden wat mij betreft meer in mogen gaan op de ontwerpen. Waarom is iets mooi, en vooral ook waar niet…Ook een erg leuke bijkomstigheid is de kleine modellenwedstrijd die ze in het programma hebben verwerkt. Zo heeft de toekomstige topdesigner meteen zijn eigen muze gevonden.

Ik ben benieuwd hoe het de komende weken gaat lopen met al die ‘toch wel een tikkeltje' aparte mensen. ( Denk aan hysterische homo's die denken dat ze Jezus zijn en lagen make-up gebruiken, moeder gans en miss universe) We zullen het zien!

(Foto: Projectcatwalk.nl)

Lees ook:Nicolaas verlaat Project Catwalk door diskwalificatie
Lees ook:Je kunt nog meedoen aan Project Catwalk
Lees ook:Project Catwalk eindelijk weer van start
Lees ook:Stacey Rookhuizen is nieuwe presentatrice van Project Catwalk
Lees ook:Project Runway komt naar Nederland

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hysterische homo’s en bijzondere creacties ; Project Catwalk

  1. LiSa

    Ik heb er ook naar gekeken en vond het echt een leuk bedacht idee!
    Ook heel leuk van die opdracht in de supermarkt, ik hoop dat er meer leuke opdrachten komen en volgens mij word het echt een toppertje;)

      /   Reply  / 
  2. Moi

    Lykt me superprogramma!
    Ik kon het vorige week niet kyken, dus ga het vanavond zeker kijken! (:

      /   Reply  / 
  3. Kaze

    Sjonge dat ze dat jong met die achterlijke creatie met ijsblauw en luipaardprint hebben doorlaten gaan. Die jurk van Star was veeeeel mooier!!

      /   Reply  / 
  4. Marieke

    Ik heb het helaas niet kunnen zien afgelopen dinsdag…Balen!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>