National Glamour Day

Het tijdschrift Glamour bestaat alweer 1 jaar en dat willen ze maar al te graag met ons vieren. Tip voor alle shopaholics: Zorg ervoor dat je 7 oktober vrij houdt in je agenda want dan vindt er een Glamour Discountfeest plaats die je niet snel zal vergeten!

1 jaar Glamour betekent feest. En dit keer geen taart en hapjes voor de lezeressen maar een dag met heel veel korting. Op vertoon van het oktobernummer krijg je minimaal 20% korting bij meer dan 1000 winkels en bedrijven op het gebied van fashion, accessoires, lingerie, schoenen, make-up, lichaamsverzorging en coiffure. Kortom alles wat een vrouw intens gelukkig maakt.

Wie doen er zoal mee? Hierbij een kleine selectie uit het ruime aanbod: Accessorize, Cosmo Hairstyling, Invito, Sissy-Boy en vooral niet te vergeten Mulberry. De ideale kans om nu eindelijk eens een ‘betaalbare’ it-bag te scoren.

Hou’m dus vrij, die zevende oktober!

Lees ook:National Glamour Day nu ook ‘s avonds en ‘s nachts
Lees ook:Win shoppingmoney voor National Glamour Day & Night
Lees ook:28 maart is het weer National Glamour Day & Night!
Lees ook:Koopjesjagers moeten morgen gaan shoppen
Lees ook:Maak je op voor National Glamour Day

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>