28 maart is het weer National Glamour Day & Night!

National Glamour Day 2015Hollands biggest fashion magazine Gamour trapt het nieuwe modeseizoen op 28 maart af met de lente-editie van National Glamour Day & Night, hét grootste shopping event van Nederland.

Op National Glamour Day & Night viert Glamour traditiegetrouw de mode. Op vertoon van het aprilnummer krijgen lezeressen minimaal 20 procent korting bij ruim 3000 winkels en webshops in Nederland en België. Een greep uit de toonaangevende deelnemende winkels: H&M, Scotch & Soda, IKKS, Filippa K, River Island, Mango, Asos.com en Sacha. Het concept is ijzersterk: elk jaar melden zich nieuwe deelnemers. Logisch, zij kunnen die dag rekenen op een recordomzet.

Vorkje prikken met korting
Niet alles overdag, maar ook ‘s avonds staat in het teken van celebrate fashion. Na het shoppen kunnen lezeressen in hun favoriete restaurant dineren met korting of ze krijgen een extraatje. Op de NS-stations krijgen lezeressen bovendien korting bij Julia’s, ideaal dus wanneer je na het shoppen nog een treinreis voor de boeg hebt. Het enige wat nodig is om van alle kortingen en extraatjes te profiteren, is de nieuwe Glamour.

Hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp: “Dankzij de fikse korting maken we de voorjaarscollecties bereikbaar voor alle jonge vrouwen van Nederland. Daar ben ik ontzettend trots op. Laat de lente maar komen!”

Lees ook:Win shoppingmoney voor National Glamour Day & Night
Lees ook:National Glamour Day nu ook ‘s avonds en ‘s nachts
Lees ook:National Glamour Day 2011 feestelijk van start
Lees ook:National Glamour Day feestelijk van start met champagne-onbijt
Lees ook:Glamour magazine opent haar eigen Glamour cafe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>