Marc Jacobs en zijn vrouwen

Menig man moet wel jaloers zijn op ontwerper Marc Jacobs. Hij heeft zes beauties van vrouwen zo gek gekregen om naakt voor de camera te poseren. Voor het goede doel natuurlijk.

Welke vrouwen gaan dat dan doen?

…Naomi Campbell, Christy Turlington en de goddelijke Dita von Teese ( u weet wel, burlesque diva en de eega van Marilyn Manson) . To name a few names.

Hun foto’s worden geprint op een T-shirt waarop gewaarschuwd wordt voor huidkanker. Die T-shirts worden vervolgens weer geveild. Dit om geld op te halen voor een gerennommeerd medisch instituut in New York.

Het idee kwam van de directeur van Marc Jacobs, ene Robert Duffy. Het plan is bedoeld als een hommage aan een onlangs overleden bekende arts. Zijn dochter is weer een vriendin van Duffy.

Ach so. Heel nobel.

Terug naar de T-shirts. Die worden natuurlijk collectors items. Let op mijn woorden, eind september zie je tout fashionista New York erin lopen. Slimme jongens die Jacobs en Duffy.

(bron: www.vogue.co.uk)

Lees ook:Marc by Marc Jacobs winkel Amsterdam geopend
Lees ook:Bugaboo kinderwagen met ‘Love Marc’ printje!
Lees ook:Cara Delevigne naakt voor Marc Jacobs
Lees ook:Met Marc Jacobs door de regen
Lees ook:Marc Jacobs vindt het leuk dat blogs over hem schrijven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>