Fijn Friis and Company.

Ik ben al een tijdje dol op het deense tassenmerk Friis and Company en sleep ze overal mee naar toe. En minstens een keer per dag krijg ik van vrienden, bekenden en zelfs wildvreemde vrouwen op straat de vraag: ‘wat een mooie tas, waar kan ik die kopen?’. Dus ik beken het maar: de Bijenkorf, mag bag en per due in Amsterdam.

Overigens heeft Friis en Company niet alleen hippe tassen….

Ze hebben ook schoenen (onder meer hippe laarzen, nog hippere sandalen en slippers en hakken-to-die-for), bijpassende portemennees, juwelen en horloges.

Het fijne is dat al die collecties speciaal bij elkaar worden afgestemd. Dus als je een tas koopt, kun je d’r van uitgaan dat er allemaal leuke accesoires bij verkrijgbaar zijn. Is dat nou niet fijn?

Want zeg nu zelf, accesoires maken de vrouw….

Lees ook:Friis & Company, meer dan alleen een tas…
Lees ook:lang leve de Tuniek
Lees ook:Kleed je als Kate
Lees ook:wehkamp breidt horloge en sieradencollectie fors uit
Lees ook:Het pre-herfst jurkje

82 Reacties // Reageer

82 thoughts on “Fijn Friis and Company.

  1. Michelle

    Hoi Danielle,

    Net als jij ben ik dol op het merk Friss and Company. Van de tassen heb ik er al wel een antal in huis, die weet ik in de winkel wel te vinden. Alleen al die andere leuke spulletjes, zoals schoenen en horloges ben ik tot nu toe alleen nog maar in tijdschriften tegen gekomen. Zou jij (of een andere fan) me misschien kunnen vertellen waar, in Haarlem en Amsterdam, ze die verkopen?

    Want zoals je zelf al zegt, accesoires maken de vrouw.. De tassen heb ik al, maar nu wil ik heel graag met die andere leuke spulletjes het plaatje af maken!

      /   Reply  / 
  2. Chantal

    Had ik net een gruwelijke friis tas gekocht.. zat er na de kortste keren een gaatje in, dus ik d8 ik laat hem maken bij de bijenkorf service….. bellen ze dat ze mijn tas hebben ingenomen want t kon niet meer gemaakt worden (hoe kan je in godsnaam een gaatje in een stoffen tas niet maken?)dus kreeg ik mijn geld terug :’( dag tas :’(

      /   Reply  / 
  3. Chantal

    Ik zou graag willen vragen aan jullie waar ik in Utrecht de tassen van Friis & Company kan kopen? Ik hoop antwoorde terus te krijgen van jullie!!!!

      /   Reply  / 
  4. sharon

    Hai Chantal,

    Je kan in Utrecht tassen van friis en company kopen bij de bijenkorf,
    lilith, en een winkel in het straatje links van de studentenkroeg de beurs op het neude die richting het stadhuis gaat.
    Succes.

      /   Reply  / 
  5. Kim

    Ik zat laatst een tijdschrift door te bladeren en daar zag ik hele leuke ballerina’s van friis & company.. Ik zou graag willen weten waar je deze ballerina’s zou kunnen verkrijgen.. Ik woon in de buurt van Rotterdam, dus het liefst de dichtsbijzijnde winkel die ze verkoopt!

    Groetjessss!

      /   Reply  / 
  6. missy

    hey ik keek net toevallig op marktplaats en iemand verkoopt hier allemaal nieuwe sieraden van Friis en Company.
    Naam: Ellen
    Telefoon: 003236631658
    Woonplaats: Wuustwezel, Buitenland

    zijn haar gegevens en als je even Friis en Company intypt en je ziet haar naam dan moet je effe op bekijk alle advertenties klikken…. veel suc6

    xxx

      /   Reply  / 
  7. sally

    Portomonee van friss kan je op de kalverstraat kopen in amsterdam .

      /   Reply  / 
  8. Daisy

    Haay dames!
    Ik had een vraagje ik heb friis & Company net uitgevonden maar weten jullie misch. hoe duur het ongeveer is. Want ik wil heel graag een tas met een kroontje….!

    Veel groetjes!!!!

      /   Reply  / 
  9. Marieke

    De gemiddelde prijs van een tas licht tussen de 50 en 70 euro. Er zijn natuurlijk uitschieters ;)

      /   Reply  / 
  10. Anja

    Bij Bllits in Zevenbergen (NB) keigave tassen, de schoenen komen er binnenkort zoals ook accessoires als hemdjes, bodystocking, ceintuur etc..

      /   Reply  / 
  11. Marieke

    Goed om te weten!

      /   Reply  / 
  12. Ann*

    weet iemand waar je ze zou kunnen kopen in Rotterdam, liefst in het centrum..

    heb namelijk z0juist hele mo0ie sch0entjes met bijpassende tas gezien.. maar niet gek0cht.. en nu weer thuis, spijt… duss als iemand enig idee heeft?
    Alvast bedankt!

      /   Reply  / 
  13. liess

    Jaa ik zou ook heel graag willen weten waar je tassen in Rotterdam kan vinden ! LoveThem.

      /   Reply  / 
  14. Melissa

    In amsterdam is er in ieder geval een winkel in een zijstraat tussen de kalverstraat en de oudezijdsvoorburgwal, ter hoogte van de zara.

    Daar hebben ze heeeeel veel tassen van friis-en momenteel ook uitverkoop.

      /   Reply  / 
  15. Florien

    Hallo allemaal!

    Ik heb inmiddels ook de geweldige tassen van Friis & Company ontdekt en zou er graag eentje voor mijn verjaardag krijgen. Problem? Waar koop je ze!
    Ik woon in de omgeving van Alkmaar en kan niet zo maar naar A’dam vertrekken. Heeft iemand enig idee waar ik zo’n tas kan kopen? Zou je me heel blij mee maken…:)

    Kus Florien

      /   Reply  / 
  16. Ellie

    Hoi allemaal,

    Ik zag bovenaan de vraag waar in haarlem of amsterdam je schoenen kunt kopen van Friss en Company, nou bij de ‘THNX’, deze zit gewoon in de grote houtstraat. Of je daar die ballerina’s ook kunt kopen weet ik niet zeker, maar dat ze er naast tassen ook schoenen verkopen weet ik zeker!

    Liefs, Ellie

      /   Reply  / 
  17. Chantal

    Hoi Florien,

    Als je naar http://www.friis-co.dk gaat kan je zien waar ze de tassen verkopen.. In Alkmaar is dit bij de velvet en bij de delmare, adressen staan er ook bij.. succes!

    Groetjes Chantal

      /   Reply  / 
  18. Romy

    Hoi Florien.

    Weet je misschien waar een winkel met veel tassen is in amsterdam Zuid want ik zie alleen winkels met heel weinig tassen.

    groetjes Romy

      /   Reply  / 
  19. set

    hoi een hartstikke leuk winkeltje Bllits in zevenbergen wordt je leuk geholpen stik kei gave friis tassen en schoenen maar ook nog van andere merken apparte schoenen en tassen enzo.moet je een keer naar toe als je in de buurt van zevenbergen woont

      /   Reply  / 
  20. set

    hoi inderdaad bij Bllits in zevenbergen hebben ze heel veel leuke tassen van friis & company ook hebben ze schoenen ervan heel leuke met hak maar ook sandaaltjes en zelfs leuke hempjes enzo met de krron van friis erop leuk shop winkeltje zit in een gangetje wel moeilijk te vinden maar als je de keurslager ziet daar is het naast

      /   Reply  / 
  21. tasja

    Haay,
    Ik woon in egmond aan zee en daar kun je ze kopen bij het sieraadje. Ze hebben daar een uitgebreide collectie van de prijs is van 37.50 tot 70 euro. ik haal daar mijn friis company tassen vandaan.

      /   Reply  / 
  22. Claire

    Je kan in Utrecht heel veel tassen van Friis and company kopen bij La Palmerie op de schoutenstraat (straatje naast de beurs, waar ook bigoli zit) en bij Zapatos op de zadelstraat!

      /   Reply  / 
  23. An

    Hoi,
    Wil je iets van Friis, en je bent niet in de gelegenheid te shoppen, bij Bllits in Zevenbergen kan je het op laten sturen; volgende dag in huis!!

      /   Reply  / 
  24. STRICTLY

    Dames!!

    Er is een nieuwe winkel in Utrecht geopend die bijna de complete tassen collectie van Friis verkoopt, en dus ook hoofdverkoop punt van Friis is in Utrecht!

    Iedere week nieuwe leveringen, dus constant de nieuwste modellen én prijzen die goedkoper zijn dan bijvoorbeeld de Bijenkorf!!

    Kom eens langs en vind je nieuwe aanwinst :-)

    STRICTLY Utrecht
    Oudkerkhof 27
    3512 GJ

    030 – 231 05 94

      /   Reply  / 
  25. Joceeeee

    Heeeej ik ben zelf ook heel erg dol op de friis & company tassen ! ik heb er ondertuseen 3 , nou vraag ik me af of er ergens een site is waar je de tassen duidelijk kan bekijken ? want op de site zelf zie je er niet veel van ! In Lochristi in de antwerpse steenweg is er ook een winkeltje “zaragoza” genoemd die ook die tassen verkoopt!!
    hier staan er alvast ook al een paar mooie tassen op .. je moet wel eerst es op het icoontje vn de tas klikke he! ;-)
    http://www.aura-online.be/easyshopmaker/index.html

    Grtzzz

      /   Reply  / 
  26. mareike

    ik heb een leuke winkel gezien in de kalverstraat nummer 44 de naam van de winkel is apropo alemaal colecties van tasse van Friis and company

      /   Reply  / 
  27. Martine

    Hoi Mareike,
    Ja je hebt gelijk. Ik ken die winkel heel goed. Apropo in Amsterdam op de kalverstraat heeft heel veel tassen van Friis. Enorm veel keuze.

      /   Reply  / 
  28. paris nina

    zoo saai die tassen ba bay bay

      /   Reply  / 
  29. SunShyne

    Heey Mensen…

    Ben heel lang opzoek naar een zonnebril van Friss!!!!
    Weet iemand mischien waar (in Den Haag of in de Regio) ik ze kan vinden?!?!?!

    Please….Am Begging!!!

    Alvast Bedankt!!!
    Ciao……………

      /   Reply  / 
  30. Dona

    Hallo Allemaal,

    In Uitgeest is er een schoonheidssalon die altijd de leukste collectie heeft. Ikzelf ben er even naar binnen gestapt. Ze hebben een boekje waar alle nieuwkomende modellen van Friss Compant in staat. Zodra deze binnenkomen heb ik als eerste het nieuwste model.

    Ze hebben ook een site http://www.beautyforall.nl

    PS Ze hebben veel voorraad, hi hi!!!!

    Succes

    Dona

      /   Reply  / 
  31. Tineke

    Ook toevallig Dona ben er net geweest, en heb voor de zomer die mooie witte tas gekocht daar. Ze hebben ook de nieuwste Otazu ringen, en jawel ik heb hem.

    Ik heb het boekje met de nieuwste modellen tassen gezien, toppie, ze staan ook op hun site http://www.beautyforall.nl

    Doei

      /   Reply  / 
  32. Amanda

    Hoi meiden….
    Ook ik ben een grote fan van Friis… en gelukkig heb ik nu de juiste winkel gevonden in Rotterdam, de winkel heet Eden en zit in de wittedewithstraat paar straatjes verder dan de lange lijnbaan, ze hebben enorm veel tassen van Friis maar ook riemen, slippers, pumps, laarsen, portomonnees enz.. Ga is langs, ik weet zeker dat jullie zullen slagen zoals ik

    Succes !! Amanda (Friis fan)

      /   Reply  / 
  33. Sanne

    Hey! Weten jullie waar een winkel is van friis and company in Utrecht ? ik vind het een topmerk

      /   Reply  / 
  34. Anne

    Hi!
    Ik wil dolgraag een tas van Friis & Company, maar waar in Nijmegen of Arnhem kan ik die vinden…?

      /   Reply  / 
  35. Marieke

    Hoi iedereen,

    Het mag duidelijk zijn dat Friis mega populair is! Om in een keer alle vragen over verkooppunten te beantwoorden verwijs ik jullie door naar de officiele site van Friis en company. Hier staan ALLE verkooppunten op door heel Nederland!

    Check dus http://www.friis-co.dk/. en shop er maar lekker oplos!

    Groetjes Marieke

      /   Reply  / 
  36. Lieke

    Voor degene die ook graag schoenen willen… (die heerlijk zitten). In Roermond bij Sammy Shoes (bij Hunkemoller) hebben ze schoenen van Friis…. en niet duur!! €60,- voor een paar.. op naar Roermond dus !!

      /   Reply  / 
  37. Lonneke

    De allernieuwste modellen vind je direct hier. Je kunt beter even bellen of ze op voorraad zijn, ze worden snel verkocht. Ergens eind mei komt de nieuwste collectie weer binnen. snuffel maar even op http://www.friiscompany.nl

      /   Reply  / 
  38. Mirella

    Dames,

    Hartelijk dank,

    Ik heb gekeken op http://www.friiscompany.nl, en ben langs Uitgeest geweest. Ze hebben voldoende op voorraad en heb er twee tassen gekocht. In de etalage hebben ze er een aantal staan. Binnenkort krijgen ze de nieuwste binnen, ook luxe schooltassen voor mijn dochter, we zijn blij met jullie adres

    Groetjes

      /   Reply  / 
  39. Phattyma

    Hoi F&C fans,

    Ik heb gelezen dat iemand op zoek is naar zonnebrillen van F&C in Den Haag. Bij een tassenwinkel in de Passage bij Schevenigen verkopen ze o.a brillen, slippers, portemonnees, riemen en natuurlijk tassen :D
    Ze zijn super mooi!!!

    Groetjes…

    a F&C fan

      /   Reply  / 
  40. Friis-co

    Hallo allemaal!!!

    wat leuk om te lezen dat er al zoveel fans zijn van Friss and Company,
    Binnenkort zullen wij een winkel openen waar we de gehele collectie van Friis and Company
    zullen gaan aanbieden!!! dus kleding,lingerie,shoenen,sieraden,tassen en riemen.
    Ook zullen de spullen uit onze winkel online te bestellen zijn en wil je een bepaalde tas,riem,kledingstuk enz enz van Friss and Company bestellen en mocht die toevallig niet op de website staan dan kun je ons altijd even mailen.

    De site en dus ook het mail adres werken nog niet…. maar ik zou m als ik jou was alvast noteren en regelmatig even checken of we al in de lucht zijn!

    de site word http://www.friisandcompany.nl en http://www.friis-co.nl

    Zodra de site in de lucht is zul je daar ook ons adres gegevens en mail adres kunnen vinden!!!

    Waar we de winkel gaan vestigen blijft om verschillende redenen nog even geheim….

    Groetjes Annemarie

      /   Reply  / 
  41. Friis-co

    Ter correctie:

    De online verkoop sluiten wij bij deze uit. Wel kun je contakt met ons opnemen over artikelen uit de colectie die wij uiteraard wel op onze site gaan presenteren!

      /   Reply  / 
  42. Styliss

    Hallo allemaal,

    Styliss Modeaccessoires is een winkel in amsterdam waar ze een een groot assortiment van Friis & Company hebben. Tassen,riemen,agenda’s,portemonnees,slippers en binnenkort(vanaf juli/augustus) ook laarzen,badjassen,lingerie en sieraden.
    Kijk op de website http://www.styliss.nl

      /   Reply  / 
  43. Friss Company tassen

    Friss Company is te verkrijgen in Uitgeest. Vele mooie modellen staan op de site http://www.friiscompany.nl.
    Voor meer modellen kun je bellen 0251-311198.

    Vrijwel alles op voorraad.
    Tevens dealer Otazu

      /   Reply  / 
  44. Eef

    Tip voor alle fans die deze tassen voordelig willen aanschaffen: Check op eBay aanbieder choss777, deze Duitse verkoper biedt originele Friis tassen aan van afgelopen seizoenen voor zeer schappelijke prijzen. Erg fijn om je collectie aan te vullen.

      /   Reply  / 
  45. Eef

    Dacht ik dat het goedkoop was in Duitsland.
    Kun je inderdaad de nieuwste modellen krijgen op http://www.friiscompany.nl

    De service is ook super, vandaag bestellen morgen al in huis.

    Succes Allemaal

      /   Reply  / 
  46. Marlous

    Ik heb een superwinkeltje in Zwanenburg (tussen haarlem en Amsterdam) ontdekt: daar hebben ze een hele grote collectie en ook heel veel leuke bij-dingetjes (pennen, visitekaarthouders, badjassen, ondergoed etc van Friis!!! Ook voor mijn vriendje kon ik slagen!
    Hun website is http://www.studiopresent.nl
    Groejes Marlous

      /   Reply  / 
  47. saskia

    Beste Friis fans,

    Laatst was ik in Amsterdam op zoek naar Styliss waar ze een groot assortiment hebben van Friis & Company, zoals natuurlijk de bekende tassen maar ook slippers, badkleding, portemonnees, agenda’s lingerie, en badjassen krijgen ze in augustus heb ik me laten vertellen.
    Een echte aanrader om eens te gaan kijken.
    adres kun je op hun site vinden. http://www.styliss.nl
    groetjes

      /   Reply  / 
  48. Suuss

    Ik heb gister een gave grote leren zwart tas ervan gekocht:D, kwou eigenlijk een bruine maar die hadden ze niet(A), was 75 euro :D

      /   Reply  / 
  49. saskia

    je zou eens bij styliss in amsterdam moeten kijken kijk naar de website voor het adres.
    http://www.styliss.nl

      /   Reply  / 
  50. Viletta

    Heeej!
    Ik had dus een hele leuke riem op http://www.netals.nl besteld van friis and company met twee pistooltjes.. Maar nou was er iets misgegaan met de bestelling en nou issie uitverkocht :( Weten jullie misschien waar er riemen van friis and company te koop zijn?
    Viletta

      /   Reply  / 
  51. doortje

    op marktplaats zwarte friis agenda’s!!

      /   Reply  / 
  52. Wicked_Aapje

    Effe antwoord op de vraag waar ze Friis Company in Rotterdam verkopen:

    De Bijenkorf
    Duifhuizen in WC Zuidplein en WC Alexandrium

    Ik heb zelf een zwarte en een bruine tas met zo’n kroontje, was aanbieding bij de Bijenkorf voor €39,95!

      /   Reply  / 
  53. emmetje

    haaay
    ik heb een vraagje. ik woon zelf in den haag. ik wil graag een friis & company tas halen maar ik weet dus niet of ze ze nog verkopen in de bijenkorf. weet iemand het misschien?
    hoop op een antwoord!

      /   Reply  / 
  54. els

    bij de bijenkorf in den haag hebben ze de tassen niet (meer).
    Bij de sascha hebben ze er wel liggen..!

      /   Reply  / 
  55. laura

    ik ga deze tas morge kopen,
    vind het niet duur en ik heb een hele leuke grijse gezien,

      /   Reply  / 
  56. Jennifer

    Heey michelle!
    ik ben ook een erge fan van het merk friis company!
    ik ken een winkeltje in purmerend waar ze schoenen van friss company verkopen!

      /   Reply  / 
  57. mel

    Hoi allemaal,

    Bij styliss mode accessoires hebben ze leuke tassen en riemen van friis. Ze hebben ook agenda’s en portemonnees.
    http://www.styliss.nl

    groetjesssssssss

      /   Reply  / 
  58. saskia

    hi,
    BIJ STYLISS IN AMSTERDAM JENNEM ZE EEM GOOT ASSORTIMENT TASSEN EN NOG VEEL MEER.
    HUGO DE GROOTPLEIN 16
    GROET, SASKIA

      /   Reply  / 
  59. Willemijn

    Ik heb gister een honden-outfit gekocht voor mijn pluis van Friis….het winkeltje heet studio present en zit in zwanenburg (vlakbij Badhoevedorp (daar woon ik)….echt een top-outfit voor pluis! Ze hadden ook veel tassen, schoenen etc!
    Groetjes Willemijn ;-)

      /   Reply  / 
  60. marije

    Op deze site staan onwijs veel tassen van friss and company. Het zijn de modellen van 2007. Echt een top site. aanrader!
    http://www.morechoice.nl

      /   Reply  / 
  61. Bianca

    Ik heb een leuke site waar ik ook Friis & Company tassen aan bied…100% origineel en nieuw en goedkoper dan de normale winkelprijs!!!
    Kijk eens op …
    http://www.hetsieradenkasteeltje.nl
    Mocht je verder nog vragen hebben email me dan gerust.
    Groetjes,
    Bianca

      /   Reply  / 
  62. Studio Present

    In ons gezellige winkeltje in Zwanenburg verkopen we hééééél vééééél van Friis & Company én van F By Friis (de mannenlijn, leuk voor het vriendje). We hebben rugzakken, laptoptassen en trendytassen, agenda’s, riemen, schoenen, sieraden, badjassen, ondergoed en nog veel meer!
    We verkopen deze items voor de normale winkelprijs, maa het is dan wel nieuwe collectie ;-)
    Op onze website kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief: je krijgt dan een mailtje als onze Friis & Company SuperSale begint!
    Als Friis-Fanatic moet je ons kennen!!!

      /   Reply  / 
  63. Marieke

    Hoi iedereen..

    Ik heb een friis & company tas maar bij mij vallen heel veel steentje uit het kroontje, weet iemand of je in een winkel de goede steentjes kan kopen? ik heb al in een doe-het-zelf winkel gekeken en in een sieradenwinkel maar ze zijn nooit goed.. Ik hoopte dat ze dus ergens steentjes verkopen voor de friis en company tas.. ik hoop op een reactie..

    groetjes, Marieke

      /   Reply  / 
  64. Jennifer

    heb je bij pippoos gekeken voor de steentjes?

    dat is een hobby winkel die in veel steden zit!

    Voor de brabanders en limburgers onder ons. In Turnhout is ook een Friis winkel en komende zaterdag, 15 sept. gaat in Hasselt een Friis winkel open!!! met 10% korting!!!

    groetjes,

      /   Reply  / 
  65. Jennifer

    ik weet niet of ik moet geloven of die spullen van jimmik.nl echt zijn. Er hangt wel een kaartje aan en de welbekende friis tekens. Maar op de tassen zelf staat vrijweinig.

    en ik vind ze oer lelijk.

    Het kunnen natuurlijk wel tassen uit de begin jaren van friis zijn ofzo..

      /   Reply  / 
  66. Ann!

    Hoe heet jij in het echt?

      /   Reply  / 
  67. marianne

    HELP!!!

    ooit in een grote tassen en accesoires zaak in amsterdam zag ik van friis & company een soort enveloppe tasjes met daaraan een ketting en een polsbandje bevestigd.

    ik heb toen niet gekocht en heb er ENORM spijt van…. wie weet waar ik dit nog kan krijgen en hoe het model heet?
    groetjes marianne

      /   Reply  / 
  68. Bianca

    Hallo Marianne.
    Misschien bedoel je de Glimmerbag..daar zit ook een ketting aan en een polsbandje.
    Kijk maar eens op mijn website..
    http://www.hetsieradenkasteeltje.nl
    Groetjes,
    Bianca

      /   Reply  / 
  69. Christien

    Wij krijgen ook enveloppe tasjes voor de kerst: kijk op http://www.studiopresent.nl! Als je je aanmeld voor onze nieuwsbrief ben je meteen op de hoogte van onze nieuwste items!!!

      /   Reply  / 
  70. wendelien

    zoek mat ziloveren Friis & Compagnies agenda, wie weet waar die te kopen is?

    bvd
    mvgr

      /   Reply  / 
  71. LJ

    Was net in Antwerpen, daar hebben ze 2 winkels v. F&C. Dus daar kan je geld laten rollen.

    Erruggg leuke winkel!

      /   Reply  / 
  72. Miriam

    Dag allemaal!

    Iemand enig idee waar ik schoenen van friis and Company kan vinden. Ik kwam laatst bij Paul warmer errrug leuke ballerina’s tegen, helaas hadden ze mijn maatje niet.

    Ik zie jullie reacties graag tegemoet!

    Groetjes Miriam

      /   Reply  / 
  73. Jennifer

    Ik wil even vertellen dat Friis een geweldige klantenservice heeft!!!!

    Ik had een portomonnee gekocht waar de steentjes uit bleven vallen, bijenkorf heeft deze toen allemaal vastgelijmd.

    Vanuit friis denemarken zijn er steentjes naar mij verzonden zodat wanneer het weer gebeurd ik eindeloos kan bijvullen.

      /   Reply  / 
  74. STRICTLY Utrecht

    Dames!!

    Er is een nieuwe winkel in Utrecht geopend die bijna de complete tassen collectie van Friis verkoopt, en dus ook hoofdverkoop punt van Friis is in Utrecht!

    Iedere week nieuwe leveringen, dus constant de nieuwste modellen én prijzen die goedkoper zijn dan bijvoorbeeld de Bijenkorf!!

    Kom eens langs en vind je nieuwe aanwinst :-)

    STRICTLY Utrecht
    Oudkerkhof 27
    3512 GJ

    030 – 231 05 94

      /   Reply  / 
  75. Jenny

    Ik vindt het ook hele leuke tassen, helaas weet ik niet in welke winkels ze verkocht worden? heeft iemand een idee?
    bedankt!

      /   Reply  / 
  76. Luc

    Wie weet waar ik voor mijn vriend tassen van F by friss kan vinden in de buurt van Haarlem, of op welke site ze ook deze mannen tassen aanbieden?

      /   Reply  / 
  77. dafne

    ik ben op zoek naar de friis company leren slippers met op de voorvoet een gouden ring waar 2 linten doorheen lopen ( met een veelkleurig motief) welke je om je enkels kan knopen. Wie weet of ze van seizoen 2007 of seizoen 2008 zijn en waar ze eventueel nog te krijgen zijn. laat je het even weten, je helpt mij hier enorm mee!

      /   Reply  / 
  78. saskia

    Bij Stylss in amsterdam hebben ze een grote collectie friss tassen. ook lingerie, riemen, portemonnees, sleutelhangers, oorbellen, schoenen en straks ook weer badjassen en sloffen.
    je kan ook heel makkelijk online bestellen op
    http://WWW.STYLISS.NL

    Groetjes

      /   Reply  / 
  79. koffers24

    Ook op de site van koffers24.nl staat de tassen van Friis & Company

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>