En ook Cavalli brengt een telefoon op de markt

Ontwerper Cavalli heeft ‘t maar druk. Hij moet zichzelf zo goed mogelijk verweren tegen beschuldigingen van belastingontduiking, maar intussen heeft ‘ie toch tijd om zijn eigen wodka en…een eigen ontwerp voor een mobiele telefoon in de markt te zetten.

Ja hallo, ik ben verkocht. Alweer. En ik dacht dat ik nota bene verliefd was op de gouden uitvoering van de Motorola door D&G. Maar dit telefoontje heeft een print! Een zebraprint!

De Italiaan is kennelijk een samenwerkingverband aangegaan met LG. Ja, inderdaad. Waarom geen Nokia of Samsung? Het blijkt dat dit een limited edition wordt van de best verkopende mobiele telefoon van LG, de LG U880. Ook wel de 3G music phone genoemd. Dat zegt www.handbag.com. Niet raat als je het niet kent, want ik heb dit model telefoon nog nooit gezien.

Maar oh, deze mobiel is het. Ik ben dol op roze, hou van goud maar ben een fervent liefhebber van dierenprints. Ik heb niet voor niets luipaardprintvloerbedekking.

Alleen dat merk LG. Ik weet het niet. Maar ach, wat geeft het…Als ik en een telefoon heb die past bij mijn outfit en mijn interieur ga ik niet klagen…

Lees ook:Nu ook bellen met Armani
Lees ook:Samsung Ladyphone heeft hoog fashion gehalte
Lees ook:Bellen met Prada
Lees ook:Fashionable telefoneren met de Samsung Diva Folder
Lees ook:De Madonna Mobiel

1 Reacties // Reageer

One thought on “En ook Cavalli brengt een telefoon op de markt

  1. ik

    ik vind die van d&g mooier met deze zal ik nog niet dood gevonde wille worde

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>