Madonna te oud voor H&M?

Madonna is te oud om het gezicht van H&M te zijn. Dat zegt een of andere New Yorker reclame guru Jerry Del Femina. Op www.vogue.co.uk kun je deze irritante uitspraak vinden.

Ze zou namelijk te oud zijn voor de jonge doelgroep van H&M. Volgens Jerry wisselen die om de twee, drie jaar van idool en veel van hen kennen Madonna niet. Pardon? Hoe bedoel je, ze kennen Madonna niet?

Iedereen kent Madonna. Trust me, ik heb genoeg jonge neefjes en nichtjes die de H&M fan-tas-tisch vinden en allemaal kennen ze Madonna. Wat een grote onzin.

Natuurlijk trekt de publiciste van Madonna ook lekker van leer tegen deze Jerry-what’s-his-name-again. I hope Jerry Della Femina takes a nice pill. Dat vind ik nu ook. Een paar valiumpjes en hopla..Jerry ziet weer wat voor fenomeen Madonna is.

Want Madonna is zeker ‘uit’. Nee, daarom scoort ze nog steeds hit na hit, zijn haar concerten uitverkocht en hebben haar kledingstijlen nog steeds invloed. Ik geloof er geen zak van dat ze dat alleen maar aan de ‘oudere’ generaties te danken heeft. In iedere willekeurige jongerenplek wordt ‘hung up’ gedraaid.

Die Jerry mag dan wel geniaal op zijn vakgebied zijn, maar hier blijft ‘ie van af. Basta. Ik wed dat straks Madonna en haar dansers er ab fab uit zien tijdens de Confessions tournee. En dat er vooral heel veel jongeren har concerten zullen bezoeken. Wie het niet met me eens is, nodig ik van harte uit om te reageren.

Lees ook:Madonna’s nieuwe tomboy is een model
Lees ook:Madonna en D&G: eerste foto’s nieuwe campagne
Lees ook:Ben & Jerry’s lanceert kledinglijn
Lees ook:Hilary fashion
Lees ook:Madonna en Ellen DeGeneres dansen in korset

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Madonna te oud voor H&M?

  1. Aaldert

    Vind m’n vriendin er anders prima uit zien!

      /   Reply  / 
  2. Danielle

    Check even Aaaldert’s weblog voor de nieuwste foto’s van Madonna voor H&M. Even op de naam Aaldert klikken en klaar bent U.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>