Het geheim van NY’s jongsten

Als jonge rijke chic in New York krijg je voor een groot feest natuurlijk wel een jurk van een beroemde ontwerper. Met een beetje geluk doneert Jimmy Choo een paar geweldige muiltjes. Maar hoe komt je haar in de gewenste stijl, en hoe breng je je make-up aan?

Het antwoord op deze vraag is makkelijk. Dat laat je doen door Alexa Rudolfo. Deze dame, die op haar zeventiende (!!) haar eigen kapsalon opende, heeft op een dag als die voor het Costume Institute Ball zo’n 12 afspraken. Allemaal dames die zich door niemand anders willen laten kappen en opmaken. Een bijzondere dame dus, die Alexa.

Nadat ze een vriendin, een medewerkster van Vogue, eens had klaargestoomd voor een feestje begon haar zaak goed te draaien. Ze neemt geregeld woordvoerdsters van modellen onder handen, en redactrices van grote tijdschriften. En niet iedereen kan zeggen dat ze Roberto Cavalli highlights bezorgd heeft, nietwaar?

Haar ambities gaan verder. Ze wil binnen vijf jaar haar eigen make-up lijn, en momenteel is ze al bezig met een geurkaarsen lijn. Deze ontwikkelt ze samen met niemand minder dan de Franse Blaise Mautin. Kortom, van deze dame gaan we nog veel horen.

Lees ook:Alexa Chung gedraagt zich als diva
Lees ook:Alexa Chung lanceert eigen modelabel
Lees ook:Crystal Eve
Lees ook:Alexa Chung is het nieuwe gezicht van Donna Karan
Lees ook:Sapph komt met grote cupmaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>