Crystal Eve

Lancôme Paris komt met een nieuwe lijn make-up speciaal voor de feestdagen. De Crystal holiday colour collection bestaat onder andere uit een prachtig pallet met oogschaduw, en een limited edition juicy lipgloss aan een zilveren armbandje. Lancôme wil nu eens af van de overdreven ‘holiday beauty’ met te veel glitters en extreme decoratie. Zij kiezen met deze make-up voor een subtiele maar prachtige christmas sparkling. Niet alleen de make-up zelf is prachtig, aan de verpakking is ook weer veel aandacht besteed, zoals we inmiddels wel gewend zijn. Hopelijk is deze lijn ook in Nederland verkrijgbaar, want ik ben fan!

Lees ook:Stoelen met een hoog fashion-gehalte
Lees ook:Dior Pretty Charms
Lees ook:LECO BODY SHIMMER voor een perfecte glow
Lees ook:Tommy Hilfiger lanceert Holiday 2016 collection
Lees ook:Colourful Rebel is open!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>