Van Pringle naar Aquascutum…

En als ik het over Pringle heb, dan heb ik het dus niet over de chips. Laat dat even duidelijk zijn. Het gaat om de voormalige ontwerpster van het Schotse label Pringle,Kim Wynster, die naar een ander ‘oud’ label overstapt: Aquascutum. Jaha, zullen nu veel mensen denken: ‘wat interesseert mij dat’. Nou, in fashionland is het hot news.

Ik heb in ieder geval een heilig respect voor Kim, omdat het haar binnen luttele tijd lukte Pringle helemaal hip te maken. Schotse ruiten kregen een catchy twist, Sophie Dahl (dat voorheen dikkere model) werd ingeschakeld als model en opeens werd de kleding zowaar sexy. Zelfs ik haastte me naar de Maison de Bonneterie om zo’n gezellig schotse ruit truitje aan te schaffen. Ik bedoel maar.

En nu gaat ze vast hetzelfde doen bij Aquascutum. Niet dat dat zo’n ontzettend sneu merk is, integendeel! Maar als the magic touch van Kim d’r over heen gaat, wordt het natuurlijk helemaal fijn. Oh, ik kan niet wachten tot die eerste collectie van Kim’sAquascutum arriveert.

(bron: www.vogue.co.uk)

Lees ook:Pringle viert feest
Lees ook:Alexander McQueen naar laatste rustplaats
Lees ook:Column: Schot in de roos (de Schotse Ruit is terug!)
Lees ook:Najaarstrend FW2011: Ruitjes
Lees ook:Pierce Brosnan hangt nog even de chique James Bond uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>