Starstyle je bikini

Crea Bea’s verenigt U, want het blad Starstyle heeft een wedstrijd uitgeschreven voor wie een effen H&M- bikini het meest origineel kan customizen. Ik zou maar heel hard aan de slag gaan, want de prijs is twee minuten lang gratis shoppen in een H&M winkel. De top tien krijgt sowieso een ereplaatsje in een H&M. Leuk hoor, maar voor die twee minuten winkelen doe ik het natuurlijk.

Om je een beetje op weg te helpen krijg je bij aanschaf van dat blad twintig procent korting op de bikini. (Niet vergeten om de kortingspas van Starstyle mee te nemen) En dan kunt U los gaan met het knippen, plakken, naaien en vingerverven. Tot 20 april kun je je creatie nog insturen. En op internet kan gestemd worden op de leukste bikini’s.

Als het even niet wil? Denk aan die twee minuten! Maar dat moet voor een beetje Crea Bea of styliste (in-spé) niet zo’n probleem opleveren. Maar voor mij voor wel. Kunnen jullie ‘customizen?’

(bron: Starstyle)

Lees ook:En nog een WK bikini…
Lees ook:Neopreen bikini die aan twee kanten draagbaar is
Lees ook:Leype ontwerpen…
Lees ook:Nederlands design voor weinig
Lees ook:Gratis boekje ‘Koken in Bikini’ bij Grazia

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Starstyle je bikini

  1. an

    jammer ik ben niet zo’n crea bea .

      /   Reply  / 
  2. Yvonne

    Wat is er moelijk aan customizen? Ik doe niks anders! Iedereen is altijd wild van mijn kleine leuke details. Gewoon een middagje naar de fourntinuren zaak en je bent er! Leuke tip: aangezien linten nu ‘hot’zijn in de fournituren winkels vind je er velen in alle kleuren! Vooral de polkadots zijn leuk! Alleen op een bikini niet zo handig met die materialen. Wikkel er een om een jasje en je bent weer helemaal hip.

      /   Reply  / 
  3. Danielle

    Dank je Yvonne, ik had de linten ook al gezien in de doe-het-zelf-met-stoffen-zaak ;-) Voor een tot twee euro zie je er idd helemaal leuk uit. Spel desnoods, a la sex and the city, op je bovenlijf een klein strikje. Ook altijd een succesnummer.

      /   Reply  / 
  4. Saida

    Hallo allemaal…

    Ik vraag me af waar je kunt stemmen op je favoriete bikini?
    Dus de zelfgemaakte bikini’s WAAR kun je die bekijken? mischien datiemand de link wilt doorgeven?

    alvast bedankt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>