Neopreen bikini die aan twee kanten draagbaar is

Een bikini die je zowel in rood als zwart kunt dragen? Met de nieuwe bikini’s van Alexandra Cassaniti kan het. De schattige shortjes en topjes zijn namelijk aan twee kanten draagbaar.

Ook al is de hoogtepunt van het badmodeseizoen wel voorbij, toch is er nog een must-have op komst. De nieuwe neopreen bikini’s van de Amerikaanse badmodeontwerpster Alexandra Cassaniti zijn namelijk té leuk om te laten liggen.

Badmodespecialist Alexandra Cassaniti heeft dit seizoen alle bikini’s van neopreen gemaakt – een flexibele maar sterke stof die met name bekend is in de surfwereld. Naast het draagcomfort is het kleurgebruik van de collectie opvallend. De bikini’s zijn namelijk binnenstebuiten draagbaar. Dus tover je een zwarte short heel eenvoudig om in een felrode of diepgrijze. Extra leuk zijn de bikinibroekjes met het strookje met ruches er aan.

Sinds 2008 maakt Alexandra Cassaniti vier keer per jaar – dus ieder seizoen – een zomerse badmodecollectie. Naast badpakken en surfboards bestaat de collectie ook uit strandtassen, schoentjes en andere strandwaardige accessoires. In augustus verscheen de huidige collectie, die alweer de derde van 2009 vormt.

Op de foto: Neopreen bikini van Alexandra Cassaniti

Lees ook:En nog een WK bikini…
Lees ook:Gratis boekje ‘Koken in Bikini’ bij Grazia
Lees ook:Marc Jabobs gaat bikini’s ontwerpen
Lees ook:De badmode trends voor de zomer van 2013
Lees ook:Primark toont gevarieerde badmode voor zomer 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>