Tassen: hoe groter, hoe beter…

Dit jaar kan je tas niet groot genoeg zijn. Hoe groter, hoe beter, is het devies. In Vogue, Harper’s Bazaar en andere glamourbladen worden pagina’s gewijd aan de nieuwste soorten knapzakken. Modellen en actrices worden met enige regelmaat op de foto gezet met joekels van tassen van merken zoals Mulberry, Burberry en Prada. Ik vermoed dat zij het, afgezien van de hippe status van de tassen, het ook handig vinden veel dingen in hun tas mee te sleuren.

Je kunt tegenwoordig overal alles mee naar toe nemen in de o-zo-stijlvolle bags. Make-up, Ipod en waterflessen; niets is te gek. Want dat is het ideale van de huidige tassenmode. Je mag je grote knapzak meenemen naar het werk of naar gezellige sociale activeiten. Zelfs als je ‘s avonds een feest hebt. Een grote tas schijnt zelfs verantwoord ‘casual’ te staan bij een geklede outfit. Prima, het werkt voor mij. Altijd alles bij de hand, ik kan mijn geluk niet op met deze trend. Ik kijk met angst en beven het moment tegemoet dat kleine tasjes in komen….

bron: www.trendystyle.nl

Lees ook:Totally naked
Lees ook:Boodschappentas wordt trendy
Lees ook:H&Madonna
Lees ook:Mode of misser: Hoe klein kan een tas zijn?
Lees ook:Nieuwe messenger bag: toys for the boys

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tassen: hoe groter, hoe beter…

  1. Renate

    Deze trend is toch al een jaar gaande? Zeker sterren entrendsetters zie je al een jaar rondhuppelen met hele grote tassen! Van de andere kant we lopen nogal achter in dit land dus misschien verklaart dat wel een en ander.

      /   Reply  / 
  2. Danielle

    Absoluut, maar dit jaar is de tas helemaal belachelijk groot. Vandaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>