JAIMIE DE JONG WINT ELITE MODEL LOOK NEDERLAND 2013

Elite Model 2013Na een spannende finale vol spektakel op de catwalk, mode en strakke poses riep Director of Elite Model Look Victoria Da Silva Jaimie de Jong uit tot de winnares van de Elite Model Look Nederland 2013. In de goed gevulde Harbour Club Amsterdam werd ook Jan Francken gekroond tot de eerste mannelijke Nederlandse Elite Model Look winnaar.

Op naar China…
Jaimie die tijdens de finale straalde in creaties van Danie Bles, viel volgens de jury op door haar eigentijdse look en prachtige gelaatsvorm. Kenmerken die ze komende maand ten volste in kan zetten in de grandioze World Final op 27 november in Shenzen China. Met het jaarcontract bij Elite Model Agency Amsterdam op zak kan Jaimie zich nu focussen op haar deelname in Shenzen, waar ze samen met 59 andere winnaressen uit alle vijf de continenten deel zal nemen in een twee weken durende model-bootcamp, die uiteindelijk eindigt in de finalestrijd om de titel Elite Model Look 2013, een 3-jarig contract bij het Elite Model Agency Worldwide en wereldwijde bekendheid.

Ook Jan wist met zijn engelachtige look de jury, die bestond uit modejournalist Karin Kuijpers van Metro Mode, Danie Bles, Haar & Make up specialist Rob Peetoom, Victoria Da Silva; International Director of Elite Model Look en Sven Gruber van Elite Amsterdam, te overtuigen van zijn potentieel als topmodel. Hij heeft een driejarig contract bij Elite Model Management Amsterdam op zak en we verwachten hem dus de komende tijd terug te zien in mooie shoots.

De winnaars ontvingen uit handen van Sven Grüber, Victoria Da Silva en Marvy Rieder de felbegeerde titel en de presentatrice en topmodel zal hen met haar marVie foundation ook voorzien van advies in hun eerste schreden in de modellenwereld. Top Elite model Maud Welzen was ook aanwezig en voorzag de kandidaten nog van een paar last minute catwalk tips.

Lees ook:Nieuwe zoektocht naar Elite model
Lees ook:Davey en Namikka winnen ELITE MODEL LOOK NEDERLAND 2014
Lees ook:Lieke is winnares Elite Model Look 2011
Lees ook:Lucette van Beek (15) wint Elite Model Look 2010
Lees ook:May Groos is de Nederlandse winnares van de Elite Model Look 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>