Model Kim Feenstra in realitysoap?

kim-black-whiteAfgelopen week was model Kim Feenstra veelbesproken vanwege haar huwelijk. Nu is ze om een andere reden in het nieuws. De winnares van Holland’s Next Top Model werkt namelijk aan een format voor een realitysoap over haar leven.

Aangezien Kim momenteel zowel in Nederland als in New York woont en bovendien werkt aan een internationale modellencarrière kan dat wel eens leuke beelden opleveren. Bovendien is Kim een opvallend model, bekend om haar feestgedrag en gevatte opmerkingen.

Of de realitysoap binnenkort al op de buis is, valt nog te bezien. ‘We zijn er mee bezig, maar er is nog geen koper’, vertelt een woordvoerder van Feenstra. Het model zelf geniet momenteel van een huwelijksreis met haar kersverse echtgenoot. Het model trouwde op 21 juli, maar liet de verbintenis niet officieel bezegelen. Het koppel tekent in oktober voor het wettelijk huwelijk.

Lees ook:Model Sylvia Geersen krijgt eigen realityserie op RTL5
Lees ook:Kim Feenstra te bruin in SuperTrash campagnefoto’s
Lees ook:Kim Feenstra in de war van modellendieet
Lees ook:Model Kim Feenstra gaat trouwen
Lees ook:Sterrenstyliste Danie Bles gaat trouwen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Model Kim Feenstra in realitysoap?

  1. Tuniek

    laat haar het maar bij de kleding houden! tv is niet haar ding.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>