Model Sylvia Geersen krijgt eigen realityserie op RTL5

Model Sylvia Geersen (24) krijgt een eigen realitysoap op RTL5, dat meldt Telegraaf. RTL zal Sylvia gaan volgen in een achtdelige serie.

Sylvia Geersen werd in Nederland vooral bekend door haar deelname aan het programma Holland’s Next Top Model, waarbij ze tweede werd. In Nederland doet het model het al goed, maar haar droom is om ook internationaal door te breken.

RTL5 zal haar gaan volgen in haar poging in Amerika voet aan de grond te krijgen en dichterbij haar droom te komen: model worden voor Victoria’s Secret.

Sylvia schijnt al eens contact te hebben gehad met Victoria’s Secret, het lingeriemerk vond haar toen echter te dun. ‘Victoria’s Secret wil meer rondingen, gecombineerd met een superstrak lijf. Daar werk ik nu aan’, aldus Sylvia.

Niet alleen het modellenleven komt in de serie aan bod.Zo ga ik bijvoorbeeld mijn rijbewijs halen. Dat lessen is wel hilarisch…’Het idee voor de realitysoap komt van Geersen zelf. ‘Ik ben vaak onderweg en maak veel mee’, vertelt het model.

‘Ik heb wat dingen opgeschreven en via via en met hulp van Gordon ben ik bij RTL terechtgekomen. Toen ze hoorden dat ik een grote modeshow ging doen in Brazilië, hebben ze een cameraploeg meegestuurd. Dat werd zo leuk dat RTL een serie over mij wilde maken.’

Ook goede vriendin van Sylvia, model Kim Feenstra, zou mogelijk een eigen realityserie krijgen.

Lees ook:Sylvia Geersen gevlucht uit afkickkliniek
Lees ook:Eerste internationale acteerrol voor Sylvia Geersen
Lees ook:Gisele Bundchen draagt Victoria Beckham jurk
Lees ook:Sylvia Geersen model voor nieuwe schoenenlijn Madden Girl
Lees ook:Grazia deze week extra dik!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Model Sylvia Geersen krijgt eigen realityserie op RTL5

  1. Hassankhan

    Sylvia is zo zichzelf en ze lief tijdens de AIFW erg mooi en goed!:) Dus dit progamma ga ik zeker kijken!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>